$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Vacuum container for meat products 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23B-004/02
  • B01F-007/16
출원번호 US-0529522 (1983-09-06)
발명자 / 주소
  • Norrie Lyle W. (Etobicoke CAX) Snider Robert W. (King City CAX) Simonsen Knud (Nobleton CAX)
출원인 / 주소
  • Knud Simonsen Industries Limited (Rexdale CAX 03)
인용정보 피인용 횟수 : 13  인용 특허 : 4

초록

Apparatus for processing meat sections under atmospheric pressure and under a high vacuum, and having, a container of generally square cross-section and having an open top, reinforcing members attached at spaced apart intervals on the exterior of each of the side walls and further reinforcing member

대표청구항

Container apparatus for the processing of meat products, both under atmospheric pressure and under a high vacuum, and comprising: a container having a generally flattened bottom wall and generally planar side walls defining a generally square cross section having inner and outer surfaces, and having

이 특허에 인용된 특허 (4)

  1. Michels Paul W. (Plasmolen-Mook NL) Langen Ben G. (Oeffelt NL), Apparatus for the treatment of meat products.
  2. Langen Christianus P. (Zandkampen 11 Cuijk NLX), Meat curing machine.
  3. Petsche Lee E. (Hickory Hills IL), Meat tumbler.
  4. Jespersen Knud (R.R. No. 1 Terracotta ; Ontario CA) Engman Theodore Edgar (429 58TH Avenue South East Calgary ; Alberta CA), Process for pickling meat sections.

이 특허를 인용한 특허 (13)

  1. Davidson Peter G. (Malibu CA), Apparatus and process for marinating foodstuffs.
  2. Horn Darrell ; Lennox John, Apparatus for marinating meat products.
  3. Shimizu, Tsuyoshi, Chamber and film forming apparatus.
  4. Wang, Soo chang, Combined vacuum valve and vacuum indicator.
  5. Hochstein Peter A. ; Tenenbaum Jeffrey ; Angott Paul G., Container for delivering a beverage to be mixed.
  6. Bellue ; Jr. Wirt E., Cooking pot.
  7. Laurbak Kristen,DKX, Massage plant for meat.
  8. Nomura Minoru,JPX ; Nomura Shigeru,JPX, Method for preserving cooked food and vacuum sealed preservation container therefor.
  9. Higashimoto Tsuyoshi (Ikoma JPX), Pickle solution feeding system.
  10. Dreano Claude (rue de Perhan 56490 Guilliers FRX), Process for treatment of meat.
  11. Vince D'Amelio ; Marshall Martin Van Domelen ; John Kerry Hobbs ; Mike Tyberghein, Processes for packaging perishable and other products.
  12. D'Amelio, Vince; Van Domelen, Marshall Martin; Hobbs, John Kerry; Tyberghein, Mike, Structures and processes for packaging perishable and other products.
  13. Chang Kun Sheng,TWX, Vacuum pot capable of showing vacuum status.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로