최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0569105 (1984-01-09) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 7 인용 특허 : 6 |
A reduced calorie edible syrup containing a mixture of alginate and clarified xanthan gum is provided which exhibits special thickening and organoleptic properties. Butter containing syrups with this gum combination exhibit good phase stability.
A low calorie edible syrup comprising: (i) from about 10 to 43.3% sugar solids by weight of total syrup, in water; (ii) from about 0.01 to 1% of alginate ester; (iii) from about 0.01 to 1% of clarified xanthan gum; and (iv) from about 0.01 to 1% of edible preservative wherein the ratio of alginate t
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.