$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Extruded confections 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23G-003/00
  • A23L-001/04
  • A23L-001/195
출원번호 US-0587339 (1984-03-06)
발명자 / 주소
  • Moore Carl O. (Rochester IL)
출원인 / 주소
  • A. E. Staley Manufacturing Company (Decatur IL 02)
인용정보 피인용 횟수 : 28  인용 특허 : 0

초록

An improved method is provided for extruding a starch containing gel confection such as jelly bean centers, imitation fruit slices, and the like. The confection is prepared from a mixture of (a) a starch having a cold-water-solubility of greater than 25 percent, hydratable and functioning as a gelli

대표청구항

A process for the manufacture of starch containing gel confections by extrusion comprising the steps of: (a) mixing a nonbirefringent starch having a cold-water-solubility of greater than 25 percent, the starch being hydratable to function as a gelling colloid; and sweetener components including cry

이 특허를 인용한 특허 (28)

  1. Weinstein James N. ; Tolson Scott A. ; Borek James R. ; Huberg Peter A. ; Jarl Thomas ; Zietlow Philip K. ; van Lengerich Bernhard, Apparatus and methods for making multiple, complexly patterned extrudates.
  2. Gregory A. Clanton ; Julie L. Holmstrom ; Peter A. Huberg ; Gerald J. Rudolph ; Scott A. Tolson ; James N. Weinstein, Apparatus and methods for making multiple, patterned extrudates.
  3. Belzowski Marla D. ; Bauman David W. ; Schafer Keith ; Reff Jennifer L. ; Peucker Carolyn, Coated confectionery having a crispy starch based center and method of preparation.
  4. Belzowski, Marla D.; Bauman, David W.; Schafer, Keith; Reff, Jennifer L.; Peucker, Carolyn, Coated confectionery having a crispy starch based center and method of preparation.
  5. Jindra, James A.; Hansen, John P., Cold process method for making an oven stable pectin base food paste and the paste made by such method.
  6. John P. Hansen ; Jonathan D. Rock, Cold process oven stable fruit paste and method of making such paste.
  7. Rock Jonathan D. ; Hansen John P., Cold process, oven stable fruit paste and method of making such paste.
  8. Weinstein, James N.; Tolson, Scott A.; Borek, James R.; Huberg, Peter A.; Jarl, Thomas; Zietlow, Philip K.; van Lengerich, Bernhard, Confectionery food piece having colored fine line.
  9. Zallie James P. (Hillsborough NJ) Kasica James J. (Whitehouse Station NJ) Eden James (East Millstone NJ), Extruded gelled products.
  10. Given ; Jr. Peter S. (Verona NJ) Arciszewski Henry (Franklin Lakes NJ), Fruit-containing confectionery bar.
  11. Moore Carl O. (Rochester IL) Brown Cheryl (Decatur IL), Gel confections.
  12. Mueller, Izumi; Kaestner, Mitch; Shivas, Susan D.; Finfrock, Michael, High protein snack product.
  13. Lanter, Kent J.; Sorenson, Brian K., Method and apparatus for making an animal feed gel using a cooled pipe.
  14. Moore Carl O. (Rochester IL) Dial James R. (Moweaqua IL), Method for making liquid-centered jelly candies.
  15. Chiu Chung-Wai (Westfield NJ) Zallie James P. (Bound Brook NJ), Method for manufacture of jelly gum confections.
  16. Milani,Franco X.; Frinak,Susan; Theuerkauf,Donn S.; Parker,Francis J.; Olsen,Robert; Shannon,Daniel P.; Shaft,David L., Method for packaging a composite food portion.
  17. Altieri Paul A. ; Lacourse Norman L. ; Lueck David E., Method of extruding starch under low moisture conditions using feed starch having coarse particle size.
  18. Richey, Stephen B.; Yang, Guoshen; Lohman, Myung Hee; Steele, Mary E.; Reifsteck, Brian M.; Roy, Pradip K.; Schonauer, Sylvia L., Multi-piece food product and method for making the same.
  19. Richey,Stephen B.; Yang,Guoshen; Lohman,Myung Hee; Steele,Mary E.; Reifsteck,Brian M.; Roy,Pradip K., Multi-piece fruit snack.
  20. Kevin J. Finnie ; Robert L. Olsen ; Susan C. Frinak, Multi-stage thickening composition for use with packaged food items and process for using same.
  21. Arsan, Jad; Valanju, Mayur; Marwaha, Andrew; Bottko, Michael, No evaporation process to produce gum based fruit snacks.
  22. Arsan, Jad; Valanju, Mayur; Marwaha, Andrew; Bottko, Michael, No evaporation process to produce gum based fruit snacks.
  23. Moore Carl O. (Rochester IL), Process for manufacturing gel pieces.
  24. Willibald-Ettle Ingrid,DEX ; Mikla Ondrej,ATX, Process for producing hard caramels and tablets.
  25. Douglas J. Hanchett ; Tunyawat Kasemsuwan TH; Joseph Light SG; Ai-Tsing Tan SG, Sago fluidity starch and use thereof.
  26. Hanchett,Douglas J.; Kasemsuwan,Tunyawat; Light,Joseph; Tan,Ai Tsing, Sago fluidity starch and use thereof.
  27. Furcsik, Susan L.; Mauro, David J., Starch jelly candy.
  28. Mauro David J. (Dolton IL) Furcsik Susan L. (Lake Station IN) Kvansnica William P. (Hammond IN), Starch jelly candy.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로