최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0718574 (1985-04-01) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 24 인용 특허 : 6 |
A method for making a crisp rice product comprising the steps of (a) extrusion-cooking a moist mix of ingredients the ingredients comprising at least about 50% uncooked rice flour on a dry weight basis, in a screw-type extruder, the screw-type extruder comprising an elongated barrel having a feed en
A method for making a crisp rice product comprising the steps of: (a) extrusion-cooking a moist mix of ingredients, the ingredients comprising at least about 50% uncooked rice flour on a dry weight basis, in a screw-type extruder, the screw-type extruder comprising an elongated barrel having a feed
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.