$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Method for manufacturing crisp rice 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-001/18
출원번호 US-0718574 (1985-04-01)
발명자 / 주소
  • Holay Sanjay H. (Rolling Meadows IL) Kirkwood James R. (Arlington Heights IL) Raniwala Subodh K. (Vernon Hills IL)
출원인 / 주소
  • The Quaker Oats Company (Chicago IL 02)
인용정보 피인용 횟수 : 24  인용 특허 : 6

초록

A method for making a crisp rice product comprising the steps of (a) extrusion-cooking a moist mix of ingredients the ingredients comprising at least about 50% uncooked rice flour on a dry weight basis, in a screw-type extruder, the screw-type extruder comprising an elongated barrel having a feed en

대표청구항

A method for making a crisp rice product comprising the steps of: (a) extrusion-cooking a moist mix of ingredients, the ingredients comprising at least about 50% uncooked rice flour on a dry weight basis, in a screw-type extruder, the screw-type extruder comprising an elongated barrel having a feed

이 특허에 인용된 특허 (6)

  1. Klein Imrich (70 S. Adelaide Ave. Highland Park NJ 08904) Klein Reuben (103 Jeremy Ct. Edison NJ 08817), Method and apparatus for improved solids conveying in plasticating extruders.
  2. Galle Edward L. (St. Paul MN) Hyldon Roy G. (Bloomington MN) Egar William P. (Wayzata MN), Process of manufacturing a starch-based food product.
  3. Harrow Alastair D. (Rushden GB2) Martin John W. (Oakley GB2), Reformed rice product.
  4. Lou Wen C. (Yorktown Hgts. NY) Fulger Charles V. (Millwood NY), Rehydratable rice product.
  5. Hsu Jau Y. (Brookfield CT), Rice pasta composition.
  6. Stange ; Ronald R. ; McGuire ; Samuel B. ; Woodring ; Thomas W., Surface treatment with durable low-friction material.

이 특허를 인용한 특허 (24)

  1. Weinstein James N. ; Tolson Scott A. ; Borek James R. ; Huberg Peter A. ; Jarl Thomas ; Zietlow Philip K. ; van Lengerich Bernhard, Apparatus and methods for making multiple, complexly patterned extrudates.
  2. Weinstein James N. ; Tolson Scott A. ; Huberg Peter A., Apparatus and methods for making multiple, complexly patterned extrudates.
  3. Weinstein, James N.; Tolson, Scott A.; Borek, James R.; Huberg, Peter A.; Jarl, Thomas; Zietlow, Philip K.; van Lengerich, Bernhard, Confectionery food piece having colored fine line.
  4. Nesbitt, Bruce, Electrosurgical electrode and method of manufacturing same.
  5. Nesbitt, Bruce, Electrosurgical electrode and method of manufacturing same.
  6. Nesbitt, Bruce, Electrosurgical electrode and method of manufacturing same.
  7. Lindblad Nero R. (Ontario NY) Relyea Herbert C. (Webster NY), Lubricated metal cleaning blade for use in dry electrophotographic processes.
  8. Malfait, Jacque L., Method for making a puffed food starch product.
  9. Malfait, Jacque L., Method for making a puffed food starch product.
  10. Malfait, Jacque L., Method for making a puffed food starch product.
  11. Malfait, Jacque L., Method for making a puffed food starch product.
  12. Malfait, Jacque L., Method for making a puffed food starch product.
  13. Malfait, Jacque L., Method for making a puffed food starch product.
  14. Wilkinson Raleigh J. (Lockport IL) Short Allen T. (Barrington IL), Method for making puffable food products from corn and products produced therefrom.
  15. Wu, Rei-Young Amos, Method for preparing a puffed grain food product and a puffed grain food product.
  16. Caselli, Oreste; Veronesi, Sergio, Method for producing frozen ready-to-eat dishes based on rice, barley, wheat or spelt.
  17. Mody, Seema K., Nutritional food bar for sustained energy.
  18. Keogh, Andrew Joseph, Process for producing an expanded foodstuff.
  19. Malfait, Jacque L., Puffed food starch product.
  20. Malfait,Jacque L., Puffed food starch product and method for making the same.
  21. Malfait,Jacque L., Puffed starch snack product.
  22. Nouri Esfandiari, Katayoun, Rice delight.
  23. Gorski,Richard, Rice-based snack chip and method of making same.
  24. Gorski,Richard, Rice-based snack chip and method of making same.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로