최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0923107 (1986-10-24) |
우선권정보 | CA-0490526 (1985-09-12); JP-0271715 (1985-12-04) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 32 인용 특허 : 11 |
A semi-moist fruit product produced by a sugar-syrupping processing used in conjunction with wash-rinsing, surface air-drying and freeze-drying particularly adapted for use with blueberries, cherries and other similarly constituted fruits, whereby, liquid within the fruit is removed from the fruit t
A process for producing a sweetened, semi-moist fruit product having a moisture content in the range of 10% to 40% comprising: (a) coating fresh or frozen fruit with an effective amount of sugar to initiate nondestructive osmotic fluid-sugar exchange; (b) continuing the nondestructive osmotic fluid-
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.