$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Process for preparing readily reconstituted frozen comestibles and frozen comestibles produced thereby 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23P-001/08
출원번호 US-0779657 (1985-09-24)
발명자 / 주소
  • Bernacchi Donald B. (Chicago IL) Loewe Robert J. (Chicago IL)
출원인 / 주소
  • Griffith Laboratories U.S.A., Inc. (Alsip IL 02)
인용정보 피인용 횟수 : 18  인용 특허 : 0

초록

A method is disclosed for preparing coated, frozen comestibles which, when reconstituted by microwave heating, have a texture and appearance organoleptically equivalent or superior to that of fat fried coated comestibles. According to the method, the comestibles are enrobed with a first coating of a

대표청구항

A method for preparing coated, frozen comestibles which, when reconstituted by microwave cooking or by baking, have a texture and appearance organoleptically equivalent or superior to that of fat fried coated comestibles, comprising the steps of: enrobing a comestible with a first coating of a batte

이 특허를 인용한 특허 (18)

  1. Heywood, Adrianna Ashley; King, K. Michael; Smith, Richard Todd; Longo, Heather Ann, Dual-textured food substrate having large seasoning bits.
  2. Nesbitt, Bruce, Electrosurgical electrode and method of manufacturing same.
  3. Nesbitt, Bruce, Electrosurgical electrode and method of manufacturing same.
  4. Nesbitt, Bruce, Electrosurgical electrode and method of manufacturing same.
  5. Panaioli Sandro,ITX ; Cocco Antonio,ITX, Frozen food product.
  6. Foster, David; Patterson, Patrick; True, Christopher, Long shelf-life high moisture content cereal products.
  7. Barber,Keith Alan; Heywood,Adrianna Ashley; King,K. Michael; Rice,Stephen Louis; Ruegg,Richard James, Method for adhering large seasoning bits to a food substrate.
  8. Heywood,Adrianna Ashley; King,K. Michael; Smith,Richard Todd; Longo,Heather Ann, Method for making a dual-textured food substrate having large seasoning bits.
  9. Stypula Richard J. (Colts Neck NJ) Buckholz ; Jr. Lawrence (Jackson NJ), Oil-impervious, water retaining, silicon oxide derivative-containing food articles.
  10. Stypula Richard J. (Colts Neck NJ), Oil-impregnated and water-retaining coated food articles.
  11. Pesheck Peter S. (Minneapolis MN) McIntyre Tammy (Minneapolis MN) Levin Liza (Plymouth MN), Pre-baked microwaveable pastry systems.
  12. McEwen Laurel ; Yurchesyn Michael G. ; Wypior Krystyne,CAX, Process for preparing a breaded food.
  13. Stypula Richard J. (Colts Neck NJ), Process for preparing a coated food product.
  14. Alexander Grace ; Alexander Ruben, Process for preparing battered foods.
  15. Stypula Richard J. (Colts Neck NJ) Buckholz ; Jr. Lawrence (Jackson NJ), Process for preparing oil-impervious, water retaining silicon oxide derivative-containing food products.
  16. Bernacchi Donald B. (Chicago IL) Loewe Robert J. (Chicago IL) Immel Donna L. (Green Oaks IL), Process for preparing storage stable, readily reconstituted frozen comestibles and frozen comestibles produced thereby.
  17. Barber, Keith Alan; Heywood, Adrianna Ashley; King, K. Michael; Rice, Stephen Louis; Ruegg, Richard James, Snack food having large bits.
  18. Bernacchi Donald B. (Chicago IL) Loewe Robert J. (Chicago IL) Immel Donna L. (Green Oaks IL), Storage stable, readily reconstituted comestible.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로