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Gel system 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-001/04
출원번호 US-0903857 (1986-08-29)
우선권정보 GB-0031699 (1984-12-14)
발명자 / 주소
  • Prest Colin T. (Stathern
  • Nr. Melton Mowbray GB2) Buckley Keith (Melton Mowbray GB2)
출원인 / 주소
  • Mars G.B. Limited (London GB2 03)
인용정보 피인용 횟수 : 30  인용 특허 : 0

초록

A gellable composition comprises a mixture of (1) gellan, (2) xanthan gum, and (3) a galactomannan and/or glucomannan gum capable of producing a gel in combination with xanthan gum, especially carob, tara, cassia or konjac gum, wherein the ratio by weight range of (1):[(2)+(3)]is 1:≥2.

대표청구항

A gellable composition adaptable to the formation of an unsterilized gel having superior gel strength, said composition comprising a mixture of (1) gellan, (2) xanthan gum, and (3) a galactomannan and/or glucomannan gum capable of forming a gel with xanthan gum, wherein the ratio by weight of (1):[(

이 특허를 인용한 특허 (30)

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