$\require{mediawiki-texvc}$
  • 검색어에 아래의 연산자를 사용하시면 더 정확한 검색결과를 얻을 수 있습니다.
  • 검색연산자
검색연산자 기능 검색시 예
() 우선순위가 가장 높은 연산자 예1) (나노 (기계 | machine))
공백 두 개의 검색어(식)을 모두 포함하고 있는 문서 검색 예1) (나노 기계)
예2) 나노 장영실
| 두 개의 검색어(식) 중 하나 이상 포함하고 있는 문서 검색 예1) (줄기세포 | 면역)
예2) 줄기세포 | 장영실
! NOT 이후에 있는 검색어가 포함된 문서는 제외 예1) (황금 !백금)
예2) !image
* 검색어의 *란에 0개 이상의 임의의 문자가 포함된 문서 검색 예) semi*
"" 따옴표 내의 구문과 완전히 일치하는 문서만 검색 예) "Transform and Quantization"

특허 상세정보

Antioxidant compositions

국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판) A23B-004/14    A23L-003/34   
미국특허분류(USC) 426/542 ; 426/435
출원번호 US-0065616 (1987-06-30)
발명자 / 주소
출원인 / 주소
인용정보 피인용 횟수 : 9  인용 특허 : 2
초록

A composition comprising a food susceptible to lipid oxidation and an extract formed by the aqueous extraction of black tea leaves in a process which includes extraction at a temperature from 120°to 210°C., the amount of extract being such that the content of tea solids present is from 0.005% to 1.5% by weight based on the weight of food.

대표
청구항

A composition comprising a food susceptible to lipid oxidation and a black tea extract containing 0.005% to 1.5% tea solids based upon the weight of the food, wherein the extract has been obtained by aqueous extraction of black tea at a temperature of from 130°C. to 210°C. and is selected from the group consisting of aqueous extracts, spent tea leaves, residues from the extraction of the black tea, and instant tea powder and combinations thereof.