최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0114677 (1987-10-29) |
우선권정보 | JP-0273521 (1986-11-17) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 4 인용 특허 : 2 |
Fats and oils can be prevented from migration by using, when cakes are baked, a fat which contains 10% by weight or more of a disaturated-monounsaturated mixed triglyceride wherein at least one fatty acid residue among the three constituent fatty acids thereof is a saturated fatty acid having 20 to
In a process for preparing a baked farinaceous food product which comprises mixing flour, an edible oleaginous component, and other comestible ingredients to form a bakable mixture and then baking said mixture to produce said baked farinaceous food product, the improvement which comprises: said olea
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.