$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Sweetener composition 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-001/236
출원번호 US-0180480 (1988-04-12)
우선권정보 JP-0091599 (1987-04-14)
발명자 / 주소
  • Kondou Tsutomu (Sagamihara JPX)
출원인 / 주소
  • Mitsubishi Chemical Industries Limited (both of JPX 03) Nikken Chemicals Company, Limited (both of JPX 03)
인용정보 피인용 횟수 : 20  인용 특허 : 2

초록

A sweetener composition comprising mesoerythritol and various nonsugar sweetener(s) which are employed for modifying the taste of the mesoerythritol. The sweetener composition of the present invention, which exhibits a sweetness closely similar to that of sugar, is a low-caloric and non-nutritive pr

대표청구항

A sweetener composition comprising one part by weight of mesoerythritol, and at least one non-sugar sweetener selected from the group consisting of 0.0006 to 0.004 parts by weight of stevioside, or 0.001 to 0.014 parts by weight of aspartame.

이 특허에 인용된 특허 (2)

  1. Berling, Kenneth G.; Crosby, Thomas G., Palatable composition containing oil or oil-like materials.
  2. Dwivedi Basant K. (Randolph NJ) Sampathkumar Prathivadibhayankaram S. (Parsippany NJ), Preparing neohesperidin dihydrochalcone sweetener composition.

이 특허를 인용한 특허 (20)

  1. May, Ryan; Roy, Glenn; Lee, Thomas, Anisic acid modified steviol glycoside sweetened beverage products.
  2. Talebi, Fari; Arce Garcia, Manuel Antonio; Lee, Thomas; Chang, Pei K.; Chen, Hang; Zaniewski, Todd A., Beverage products.
  3. Chang, Pei K.; Zaniewski, Todd A.; Lee, Thomas; Chen, Hang, Beverage products having steviol glycosides and at least one acid.
  4. Chang, Pei K.; Zaniewski, Todd A.; Lee, Thomas; Chen, Hang, Beverage products having steviol glycosides and at least one acid.
  5. Lee, Thomas; Chang, Pei K.; Chen, Hang; Zaniewski, Todd A., Beverage products having steviol glycosides and at least one acid.
  6. Lee, Thomas; Chang, Pei K.; Chen, Hang; Zaniewski, Todd A., Beverage products having steviol glycosides and at least one acid.
  7. Roy, Glenn; Lee, Thomas, Beverage products with non-nutritive sweetener and bitterant.
  8. Record David W. ; McGrew Gordon N. ; Yatka Robert J., Chewing gum compositions containing erythritol and a moisture binding agent.
  9. Yatka Robert J. ; Patel Mansukh M. ; Tyrpin Henry T. ; Broderick Kevin B., Chewing gum containing erythritol and method of making.
  10. Prakash, Indra; DuBois, Grant E., Condiments with high-potency sweetener.
  11. De Sadeleer Jos Willy Ghislain Corneel,BEX ; Gonze Michel Henri Andre,BEX, Erythritol compositions.
  12. Prakash, Indra; DuBois, Grant E., High-potency sweetener composition with rubisco protein, rubiscolin, rubiscolin derivatives, ace inhibitory peptides, and combinations thereof, and compositions sweetened therewith.
  13. Kondou Tsutomu,JPX, Low-calorie compounded cocoa composition.
  14. Kohno Hiroyuki,JPX ; Yoshimura Hitomi,JPX ; Uraji Tatsuya,JPX, Method for suppressing grassy smell and acid taste of vegetables and fruit.
  15. Lee, Thomas; Chang, Pei K.; Talebi, Fari; Zaniewski, Todd A.; Arce Garcia, Manuel Antonio; Chen, Hang, Natural beverage products.
  16. DuBois, Grant E.; Shepherd, James M.; Ryan, Sandra C., Non caloric frozen carbonated beverage.
  17. Lee, Thomas; Olcese, Gino; Bell, Zena; Roy, Glenn; Mutilangi, William; Hirs, Rein; Given, Peter, Use of erythritol and D-tagatose in diet or reduced-calorie beverages and food products.
  18. Lee, Thomas; Radko, Greg; Chen, Hang; Chang, Pei K., Use of erythritol and D-tagatose in diet or reduced-calorie beverages and food products.
  19. Lee, Thomas; Olcese, Gino; Bell, Zena; Roy, Glenn; Mutilangi, William; Hirs, Rein; Given, Peter, Use of erythritol and D-tagatose in zero- or low-calorie beverages.
  20. Lee, Thomas; Olcese, Gino; Bell, Zena; Roy, Glenn; Mutilangi, William; Hirs, Rein; Given, Peter, Use of erythritol and D-tagatose in zero-or low-calorie beverages.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로