$\require{mediawiki-texvc}$
  • 검색어에 아래의 연산자를 사용하시면 더 정확한 검색결과를 얻을 수 있습니다.
  • 검색연산자
검색연산자 기능 검색시 예
() 우선순위가 가장 높은 연산자 예1) (나노 (기계 | machine))
공백 두 개의 검색어(식)을 모두 포함하고 있는 문서 검색 예1) (나노 기계)
예2) 나노 장영실
| 두 개의 검색어(식) 중 하나 이상 포함하고 있는 문서 검색 예1) (줄기세포 | 면역)
예2) 줄기세포 | 장영실
! NOT 이후에 있는 검색어가 포함된 문서는 제외 예1) (황금 !백금)
예2) !image
* 검색어의 *란에 0개 이상의 임의의 문자가 포함된 문서 검색 예) semi*
"" 따옴표 내의 구문과 완전히 일치하는 문서만 검색 예) "Transform and Quantization"

특허 상세정보

Method of preserving food

국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판) A23L-003/26   
미국특허분류(USC) 426/324 ; 426/107 ; 426/234 ; 426/415
출원번호 US-0318532 (1989-03-03)
우선권정보 JP-0253412 (1988-10-07)
발명자 / 주소
출원인 / 주소
인용정보 피인용 횟수 : 7  인용 특허 : 3
초록

Disclosed is a food preserving method comprising the steps of: adding to the food plant extracts containing flavonoids and/or polyphenols; wrapping the food with a food wrapping material which is capable of radiating far infrared rays and absorbing ethylene gas; and keeping the wrapped food at a relatively low temperature. The far infrared radiating ceramic causes the activation of the enzyme in the food; elimination of ethylene gas and other undesired gas from the food; and sterilization of the food. The plant extract applied to the food prevents the ox...

대표
청구항

A method of preserving food, comprising the steps of: adding to the food an aqueous solution containing a plant extract of 0.1 to 1% by volume containing flavonoids; preparing a wrapping material from a thermoplastic to which a far infrared radiating ceramic is added;; wrapping the food with the wrapping material, which is capable of radiating far infrared rays and absorbing ethylene gas; and maintaining the wrapped food at a low temperature.