$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Method of preserving food 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-003/26
출원번호 US-0318532 (1989-03-03)
우선권정보 JP-0253412 (1988-10-07)
발명자 / 주소
  • Kumani Hiroo (Yokohama JPX) Okamoto Akio (Yokohama JPX)
출원인 / 주소
  • Kabushiki Kaisha Nasa (Kanagawa JPX 03)
인용정보 피인용 횟수 : 7  인용 특허 : 3

초록

Disclosed is a food preserving method comprising the steps of: adding to the food plant extracts containing flavonoids and/or polyphenols; wrapping the food with a food wrapping material which is capable of radiating far infrared rays and absorbing ethylene gas; and keeping the wrapped food at a rel

대표청구항

A method of preserving food, comprising the steps of: adding to the food an aqueous solution containing a plant extract of 0.1 to 1% by volume containing flavonoids; preparing a wrapping material from a thermoplastic to which a far infrared radiating ceramic is added;; wrapping the food with the wra

이 특허에 인용된 특허 (3)

  1. Mai Jimbin (New Milford CT) Chambers Laura J. (New Preston CT) McDonald Richard E. (Brookfield CT), Antioxidant compositions.
  2. Husslein Julius (Vachendorf DEX) Hertel Wilhelm (Traunreut DEX), Dish for holding food to be heated in a microwave cooking chamber.
  3. Farr David R. (Brent CHX) Magnolato Danile (La Tour-de-Peilz CHX) Lliger Jrg (Corseaux CHX), Protection of Foodstuffs from oxidation.

이 특허를 인용한 특허 (7)

  1. Kikuta, Shunichi, Far infrared radiation emitting material.
  2. Sch��r,J��rg Peter, Impregnation method.
  3. Berdahl, Donald R.; Reynhout, Gregory S.; Schulze, Mark H., Labiatae herb extracts and hop extracts for extending the color life and inhibiting the growth of microorganisms in fresh meat, fish and poultry.
  4. Schür, Jörg Peter, Method for disinfecting the air.
  5. Sandusky,Constance L.; Reynhout,Gregory S.; Jones,Thomas S., Method of extending color life of modified atmosphere packaged fresh red meat usingplant extracts.
  6. Schur, Jorg Peter, Process for improving the durability of, and/or stabilizing, microbially perishable products.
  7. Schur,Jorg Peter, Process for improving the durability of, and/or stabilizing, microbially perishable products.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로