$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Multicolored R-T-E cereal and method of preparation 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-001/118
  • A23L-001/64
출원번호 US-0342155 (1989-04-24)
발명자 / 주소
  • Duffy David K. (Maple Grove MN)
출원인 / 주소
  • General Mills, Inc. (Minneapolis MN 02)
인용정보 피인용 횟수 : 19  인용 특허 : 3

초록

Disclosed are multicolored cereal pieces and methods of preparation. In preferred embodiments, the cereal pieces have an upper layer and a bottom layer, at least one of which layer is characterized by regions of a plurality of different colors. The methods for fabricating the present multicolored ce

대표청구항

A method for preparing a single layer multicolored R-T-E cereal piece, comprising the steps of: A. providing a plurality of separate segregated quantities of low moisture cooked cereal pellets, comprising a first and second quantity of cooked cereal pellets, said first quantity of warm pellets havin

이 특허에 인용된 특허 (3)

  1. Leibfred Kevin J. (Oakland NJ), Continuous production of shelf-stable multi-textured shredded cereal biscuits having a paste filling.
  2. Leibfred Kevin J. (Oakland NJ), Continuous production of shelf-stable multi-textured shredded cereal biscuits having a paste filling.
  3. Karwowski Jan (Franklin Lakes NJ) Ferraro Robert F. (Little Falls NJ), Process for the preparation of multiple grain flaked cereal.

이 특허를 인용한 특허 (19)

  1. Moore, Gary Steven; Morales Alvarez, Jorge C., Apparatus and method for improving the dimensional quality of extruded food products having complex shapes.
  2. Weinstein James N. ; Tolson Scott A. ; Borek James R. ; Huberg Peter A. ; Jarl Thomas ; Zietlow Philip K. ; van Lengerich Bernhard, Apparatus and methods for making multiple, complexly patterned extrudates.
  3. Morales-Alvarez, Jorge C.; Bortone, Eugenio; Keller, Lewis Conrad; Ouellette, Edward Leon; Richey, Scott Alan, Apparatus for imprinting lines on direct-expanded food products having complex shapes with improved dimensional quality.
  4. Simon Richard Evitts GB; Jorge C. Morales-Alvarez, Ball shaped snack food.
  5. Weinstein, James N.; Tolson, Scott A.; Borek, James R.; Huberg, Peter A.; Jarl, Thomas; Zietlow, Philip K.; van Lengerich, Bernhard, Confectionery food piece having colored fine line.
  6. Doerr, Richard A., Creamy orange snack cereal.
  7. Akamittath, Joseph George; Smith, Charles Aden; Helsen, Dave, Embossed cereal piece.
  8. Keller, Lewis Conrad; Morales-Alvarez, Jorge C.; Ouellette, Edward Leon, Extruder die injection nozzle.
  9. Keller, Lewis Conrad; Morales-Alvarez, Jorge C.; Ouellette, Edward Leon; Rao, V.N. Mohan; Terry, Vanessa Suzanne, Extruder die with additive reservoir.
  10. Keller,Lewis Conrad; Morales Alvarez,Jorge C., Flavored extruded food product.
  11. Krysiak, Dawn L. M.; Allen, Patrick E.; Kirihara, Terry T., Laminated multi-layered cereal products and methods of preparation.
  12. Hansa, James; Hibbs, Alice; Salisbury, Kent, Modified oat and corn grit products and method.
  13. Hansa, James; Hibbs, Alice; Salisbury, Kent, Modified oat and corn grit products and method.
  14. Hansa, James; Hibbs, Alice; Salisbury, Kent, Modified oat and corn grit products and method.
  15. James Hansa ; Alice Hibbs ; Donald Salisbury, Modified oat and corn grit products and method.
  16. Lawrence F. Glaser, Multi-density cereal product.
  17. Bunke, Paul Ralph; Ekanayake, Athula; Hammond, Priscilla G; Prosise, Robert Lawrence; Lin, Peter Yen-Chih; Schnur, Sharon Lee, Nutritious fabricated snack products.
  18. Francisco Neal Sylvester ; Willoughby Chris Lynn, Process for producing a food product having a distinct phase.
  19. Weinstein James N. ; Tolson Scott A., Puffed food product having body with intersecting colored lines.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로