$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Process and apparatus for making shaped confections 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • B65B-039/14
  • A23G-009/00
출원번호 US-0928417 (1986-11-07)
발명자 / 주소
  • Hamamura Akimitsu (Utsunomiya JPX)
출원인 / 주소
  • Fantasy Flavors Inc. (Wheaton IL 02)
인용정보 피인용 횟수 : 23  인용 특허 : 5

초록

A process and apparatus for making a shaped frozen confection. The apparatus has a plurality of nozzles for extruding the shaped confection in a variety of contoured shapes. The nozzles simultaneously move in a vertical direction and circularly in a horizontal direction, thereby moving in a spiral p

대표청구항

A process for making a shaped confection comprising the steps of: extruding a confectionary material from a plurality of nozzles; intermittently moving a plurality of containers to a stationary position under said plurality of nozzles for receiving the confectionary material extruded therefrom; movi

이 특허에 인용된 특허 (5)

  1. Getman Harlan R. (Toledo OH), Apparatus for producing and processing frozen confections.
  2. Rose Edward (Skokie IL), Filler diverting valve mechanism.
  3. Grewar Lloyd C. (Brassall AUX), Method and apparatus for reducing the temperature of articles.
  4. Altares, Romulo A.; Gibson, David S.; Goyda, Michael A.; Hegadorn, Joseph L.; Kapoor, Virendra N., Method for continuously producing pop-shaped frozen confections.
  5. Binley Gary N. (Northamptonshire GB2), Process for forming extruded ice confections and products formed thereby.

이 특허를 인용한 특허 (23)

  1. Binley, Gary Norman; Shao, Zhimin, Apparatus and process for preparing frozen confectionery products.
  2. McGill, Shane Robert, Apparatus for dispensing of food from one portion container.
  3. D\Alterio Joseph C. (64 Sugar Maple La. Glen Cove NY 11542), Apparatus for encapsulating filler with dough.
  4. Herrick, James Peter; Overbaugh, William; Farrell, Richard J., Device and method for on-demand dispensing of spoonable or drinkable food products having visual appearance of multi-components.
  5. Herrick, James Peter; Overbaugh, William; Farrell, Richard J., Device and method for on-demand dispensing of spoonable or drinkable food products having visual appearance of multi-components.
  6. Herrick, James Peter; Overbaugh, William; Farrell, Richard J., Device and method for on-demand dispensing of spoonable or drinkable food products having visual appearance of multi-components.
  7. Masse Robert,CAX ; Dion Alain,CAX ; Bessette Robert,CAX ; Tran Khiem,CAX, Device for producing a shaped confection of edible materials combined into co-extensive strips.
  8. Thomas, Jeremy; Brule, Manuel, Dispensing device and group of such dispensing devices.
  9. Gispert Casino, Juan Carlos; Hueso Malet, Jaume; Oliveras Pico, Juame, Dispensing edible frozen products from cartridges.
  10. Chirnomas Munroe (336 2nd St. Dunellen NJ 08812), Ice cream vending machine.
  11. Jones, Allan S.; Rutledge, Jack F.; Wolf, James S.; Redington, Jeffrey L.; Osborn, Scott E., Kiosk and machine for assembly of frozen confectionery.
  12. Jones, Allan S.; Rutledge, Jack F.; Wolf, James S.; Redington, Jeffrey L.; Osborn, Scott E., Kiosk and machine for assembly of frozen confectionery.
  13. Lingenhoff, Berthold, Machine for filling cups with foodstuff.
  14. Cocchi, Andrea; Lazzarini, Roberto, Machine for making and dispensing semiliquid and/or semisolid food products.
  15. Mandsberg S.o slashed.ren,DKX, Method and a system for filling ice cream into cup-shaped containers.
  16. Jones, Allan S.; Rutledge, Jack F.; Wolf, James S.; Redington, Jeffrey L., Method and apparatus for dispensing frozen confectionary.
  17. Jones, Allan S.; Rutledge, Jack F.; Wolf, James S.; Redington, Jeffrey L.; Osborn, Scott E., Method and apparatus for dispensing frozen confectionery.
  18. Kateman, Paul; Brunner, Charles S., Method and apparatus for producing and dispensing an aerated and/or blended food product.
  19. Germick,Robert J.; Gillespie,Scott F.; Maack,Jennifer M.; Miller,Leslie D.; Paul,Jonathan P.; Stewart,Amanda Clare Hume, Method for making a patterned food product.
  20. Hancock, Jerry, Method of making frozen confections.
  21. Pucci, Hannah Grace, Preformed ice cream.
  22. Jury Mark,GBX ; Walker John Howard,GBX, Screw-extrusion of chocolate and other fat-containing confectionery materials.
  23. Elyasi, Yaron, System and method for producing customized items.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로