최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0309946 (1989-02-09) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 2 인용 특허 : 3 |
The present application discloses a composition which, when added to seafood prior to when said seafood is cooked, improves the organoleptic properties of seafood treated with said composition. The seafood may be cooked by any conventional means of cooking seafood. Also disclosed is a process for tr
A composition useful to improve the organoleptic properties of seafood comprising: a. about 30 to 97 percent, by weight, salt; b. about 2.2 to 30 percent, by weight, of an organic acid approved for use in food materials; c. about 0.5 to 20 percent, by weight, calcium salt; d. about 0.1 to 15 percent
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.