최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0410100 (1989-09-20) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 9 인용 특허 : 4 |
A process for injecting a cold particle suspension consisting of trim from like meat and a brine solution into relatively warm, raw meat muscle thereby increasing the weight of said untreated meat with no flavor loss.
A process for injecting suspended trim into a mass of meat muscle, the steps of the process including: (a) removing trim from meat of the same type as the meat to be injected, said trim consisting of fat and lean meat; (b) freezing said trim; (c) grinding said frozen trim in a grinding apparatus; (d
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.