최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0274560 (1988-11-22) |
우선권정보 | DE-3739999 (1987-11-25) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 18 인용 특허 : 6 |
There is disclosed a process for the manufacture of sugar-free dietetic and/or teeth-sparing chocolates with the preceding separate production of a sugar-free crumb and its further processing with its use of the chocolate constituents otherwise usual and subsequent tumbling into chocolate.
A process for manufacture of sucrose-free chocolate by first preparing a sucrose-free chocolate crumb and second tumbling the sucrose-free chocolate crumb with additional cocoa butter in a conche comprising the steps of: (a) mixing a solid sucrose substitute selected from the group consisting of sug
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.