$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Potato-based foodstuff and process for making same 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-001/216
  • A23L-001/217
출원번호 US-0557149 (1990-07-23)
발명자 / 주소
  • Aulik David J. (Channel Islands Harbor CA) Christensen Robert E. (Camarillo CA)
출원인 / 주소
  • Horizons International Foods, Inc. (Burlington MA 02)
인용정보 피인용 횟수 : 20  인용 특허 : 0

초록

The present application discloses processes for making novel foodstuffs from ingredients comprising potato materials and protein. The novel foodstuffs produced by these processes are rapidly heated from a frozen state to a serving temperature in conventional heating equipment. The novel foodstuffs p

대표청구항

A process for preparing a potato-based foodstuff having aligned fibers, comprising: (a) forming a homogeneous plastic mass by thoroughly mixing un-denatured vegetable protein, potato material and water; (b) pushing said plastic mass through a first passageway having a substantially constant cross-se

이 특허를 인용한 특허 (20)

  1. Fazzolare Richard D. (Randolph NJ) Szwerc Joseph A. (Mahwah NJ) McFeaters Richard R. (Teaneck NJ), Baked potato-based chip-like snack foods and method of preparing.
  2. Huzinec Robert J. ; Kearns Thomas R. ; Schindeldecker Terry L., Comestible products having extended release of addititives and method of making.
  3. Fazzolare Richard D. (Randolph NJ) Szwerc Joseph A. (Mahwah NJ) van Lengerich Bernhard (Ringwood NJ) Leschke Rudolph J. (Andover NJ), Corn-based snack foods and process of preparation.
  4. Julia M. Carey ; Mark J. Moisey ; Harry Levine ; Louise Slade ; Theresa E. Dzurenko ; Kevin McHugh, Crispy wheat-based snacks having surface bubbles.
  5. Mihalos, Mihaelos Nicholas; Robinson, Chris E; Kitchell, Jack, Dough extruders and methods.
  6. Shemer Michael,ILX ; Arbel Gil,ILX ; Bait-Halachmy Israela,ILX ; Arad Yoel,ILX, Fibrous food product and method and device for its production.
  7. Bernard Trevor Matthews GB; David John Joll GB; Peter Elwyn Roberts GB; David Norman Wilson GB; John Harry Barker GB, Helical food product.
  8. Gimmler Norbert ; Szwerc Joseph A. ; Menjivar Juan A. ; Rethwill Craig E. ; Kaiser John M., Masa corn-based food products and method of preparing.
  9. Bernard Trevor Matthews GB; David John Joll GB; Peter Elwyn Roberts GB; David Norman Wilson GB; John Harry Barker GB, Method and apparatus for making an helical food product.
  10. Holmes, Terry L.; Rivero, Orestes, Method and system for making sliced cheese.
  11. Nash J. Barry ; Pileggi Salvatore M. ; Cassidy Patrick J. ; Hawkins Richard R. ; Bosworth Jonathan, Method for producing an extruded cooked food product.
  12. Ashourian, Jamshid; Phelps, Steven, Process for the controlled introduction of oil into food products.
  13. Ashourian, Jamshid; Phelps, Steven, Process for the controlled introduction of oil into food products.
  14. Mihalos, Mihaelos Nicholas; Cassone, Domenico; Forte, Zena E.; Fierro, Joseph; Fernandes, Henry, Production of baked snack chips with irregular shape having notched edges.
  15. Mihalos, Mihaelos Nicholas; Cassone, Domenico; Forte, Zena E.; Fierro, Joseph; Fernandes, Henry, Production of baked snack chips with irregular shape having notched edges.
  16. Bin-Yea Chiang ; Lynn C. Haynes ; Ronald J. Russell ; Marta H. Gomez ; Kim M. Folta ; Anita Bryant-Ray ; Christina M. Fileti ; Julia M. Carey, Production of crispy corn-based snacks having surface bubbles.
  17. Carey Julia M. ; Moisey Mark J. ; Levine Harry ; Slade Louise ; Dzurenko Theresa E. ; McHugh Kevin ; Zimmerman Ellen L., Production of crispy wheat-based snacks having surface bubbles.
  18. Carey Julia M. ; Moisey Mark J. ; Levine Harry ; Slade Louise ; Dzurenko Theresa E. ; McHugh Kevin ; Zimmerman Ellen L., Production of crispy wheat-based snacks having surface bubbles.
  19. Gimmler Norbert (Ringwood NJ) Szwerc Joseph A. (Mahwah NJ) Menjivar Juan A. (Denville NJ) Rethwill Craig E. (Morris Twp. NJ) Kaiser John M. (Livingston NJ), Production of masa corn-based products.
  20. Mihalos, Mihaelos N.; Schwartzberg, Jessica H.; Janulis, Theodore N.; Baumann, Barbara E.; Ferguson, Stephanie M.; Forte, Zena E., Production of thin, irregular chips with scalloped edges and surface bubbles.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로