$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

One-step flavored pasta products and processes for preparing fast cooking pasta products 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-001/00
출원번호 US-0485893 (1990-02-28)
발명자 / 주소
  • Gillmore Stephen R. (Cato NY) Merritt Carleton G. (Phoenix NY) Chawan Dhyaneshwar B. (Liverpool NY) Matuszak Edward A. (Liverpool NY)
출원인 / 주소
  • Borden, Inc. (Columbus OH 02)
인용정보 피인용 횟수 : 32  인용 특허 : 0

초록

It has been discovered that dried extruded pasta shapes prepared in certain ways display a high toleration for exposure to water at temperatures of less than boiling. This toleration is conveniently evaluated by cooking in a microwave over and then extracting with room temperature water to determine

대표청구항

A process for fast cooking pasta comprising the steps of (a) soaking uncooked pasta in water having a temperature of between about 33°F. (0.6°C.) and about 140°F. (60°C.) for a period of time sufficient to hydrate said pasta; and (b) cooking the soaked pasta resulting from step (a) by heating it for

이 특허를 인용한 특허 (32)

  1. Rouau, Xavier; Schrøder, Mette; Søe, Jørn Borch, Composition comprising an enzyme having galactose oxidase activity and use thereof.
  2. Baker, Steven, Container.
  3. Baker, Steven, Container.
  4. Shapiro, Catherine M.; Sweley, Jess C.; Degner, Brian M.; Koestring, Darin Charles; Yunker, Todd Preston; Meissbach, Kenneth Paul, Container assembly.
  5. Baker, Steven R.; Bortolotti, Rebecca A.; Hunter, Raquelle E.; McDonald, Krista K.; Pappas, Kari Ann Brackelsberg; Pence, Michael Alan; Sweley, Jess Cristen; Skrypec, MaryKay; Fitzgibbon, Ryan; Guo, Judy; Hwang, Grace J.; Janisse, Laura Diane; Kahn, Nicole Sarah; Luna, Elle; Prieto, Santiago; Raj, Jenny Fan; Shimek, Lauren; Stevenson, Neil Owen; Von Stroheim, Dorinda, Container assembly and foldable container system.
  6. Shapiro, Catherine M.; Sweley, Jess C.; Degner, Brian M.; Koestring, Darin Charles; Yunker, Todd Preston; Meissbach, Kenneth Paul, Container lid.
  7. France, David W.; Pawlick, Adam, Cooking apparatus and food product.
  8. France, David W.; Baker, Steven R., Cooking method and apparatus.
  9. Pawlick, Adam; France, David W.; Baker, Steven R., Cooking method and apparatus.
  10. Pawlick, Adam; Goerl, Keith; Opat, Jr., Michael R.; Zielke, Julia A.; Baker, Steven R.; France, David W., Cooking method and apparatus.
  11. Villagran, Maria Dolores Martinez-Serna; Li, Jianjun; Yang, David Kee; Chang, David Shang-Jie; Evans, Joel Franklin, Fabricated potato chips.
  12. Parsons, Steven M., Food tray.
  13. Parsons, Steven M., Food tray.
  14. Parsons, Steven M., Food tray.
  15. Miller, Bill L.; Kakade, Madhu, Method of processing soy protein.
  16. Miller, Bill L.; Kakade, Madhu, Method of processing soy protein.
  17. Shapiro, Catherine M.; Berends, Corey L.; Degner, Brian M.; Sweley, Jess C.; Bills, Stephanie L.; Branda, Christopher M.; Folta, Kim M.; Kim, Robert; Lai, Sue; Poulis, Pamela A.; Spungin, Jesse Jay; Bartholomew, Katie M.; Deakin, Lynda A.; Holscher, Todd T. S.; Hwang, Grace J.; Kavanagh, Mark M.; Lee, Michelle S. K.; Mack, Adam M.; Morgan, Eleanor D.; Smith, John W.; Thomsen, David C.; Trionfi, Gabriel M.; Chang, Ana T. Yuan, Multi-component packaging system and apparatus.
  18. Villota, Ricardo; Haro, Guillermo; Hill, Laura G.; Sweeney, Trevor A., Nutritionally enhanced pasta.
  19. Sloat, Jeffrey T.; Resurreccion, Jr., Fermin P., Package for combined steam and microwave heating of food.
  20. McCallister, Patrick E.; Osip, Thomas W.; Hyman, Nikia J., Pasta dish.
  21. Villagran, Maria Dolores Martinez-Serna, Potato dough.
  22. Villagran, Maria Dolores Martinez-Serna; Boyle, Eileen Marie; Li, Jianjun; Stojanovic, Marko; Yang, David Kee; Patton, Donald Ray; Soini, Helena Aino, Potato flakes.
  23. Gisaw, Yonas; Asquith, Thomas Northrup; Lai, Oiki Sylvia; Villagran, Maria Dolores; Cole, Brandi R., Potato-based fabricated snacks made from continuously sheeted doughs and methods for controlling the texture and organoleptical properties thereof.
  24. Barnes Gale J. (Woodbury CT) Collins-Thompson David (New Milford CT) Hsu Jau Y. (Brookfield CT), Preparation of acidified pastas.
  25. Fukuyama Teruyasu,JPX, Process for producing quick-boiling pastas and noodles.
  26. Oh, Nam H.; Sheen, Shiowshuh, Process of making instant pasta with improved cooking quality.
  27. France, David; Baker, Steven Robert, Steam cooking apparatus.
  28. Chung Jing-Yau, System of cooking or heating food products with microwaves and hot oil.
  29. Jing-Yau Chung, System of cooking or heating food products with microwaves and hot oil.
  30. Hsu Jau Yann, Treatment of uncooked pasta products to reduce cooking loss.
  31. Oh Nam H. ; Tecedor Silverio Luiz ; Schryer Richard F. ; Meyers Edward J., Wet toasted pasta and method of manufacture.
  32. Oh Nam H. ; Rios Eduardo,MXX ; Perez Francisco Javier,MXX ; Marfil Rafael Carlos,MXX ; Tecedor Silverio Luiz ; Schryer Richard F. ; Meyers Edward J., Wet toasted pasta having improved hot water pour-over rehydration properties and method of manufacture.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로