$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Process and device for treating animal flesh, particularly fish, for the purpose of removing color and odor 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A22C-025/02
  • A23B-004/16
출원번호 US-0423411 (1989-09-19)
우선권정보 FR-0003793 (1987-03-19)
국제출원번호 PCT/FR88/00141 (1988-03-18)
§371/§102 date 19890919 (19890919)
국제공개번호 WO-8806848 (1988-09-22)
발명자 / 주소
  • Coudrains Louis (Queven FRX) Starck Emmanuel (Quimper FRX)
출원인 / 주소
  • Compagnie des Eaux et de L\Ozone (FRX 03)
인용정보 피인용 횟수 : 15  인용 특허 : 0

초록

A process for treating animal flesh to remove color and odor. The flesh is mixed with water, then the mixture of flesh and water is placed in contact with ozone for a length of time to remove color and odor from the flesh.

대표청구항

A device for treating animal flesh, comprising an envelope in which a hollow tube turns, provided with a helical wall having a pitch, the device assembly further comprising a transfer screw, the free space existing between the inner wall of said envelope and of the tube constituting a bubbling chamb

이 특허를 인용한 특허 (15)

  1. Jones, Jr., Arthur T., Apparatus and method of contaminant detection for food industry.
  2. Carman, Gary B.; Wirtz, Stephen K., Dynamic Ox biological burden reduction.
  3. Mitchell Duff W. (P.O. Box 21938 Juneau AK 99801), Fish-based food product resembling fried bacon pieces.
  4. Caracciolo ; Jr. Louis D. ; Grace Mark ; Kulik William, Food processing method.
  5. Caracciolo ; Jr. Louis D. ; Grace Mark ; Kulik William, Food processing method and system.
  6. Caracciolo, Jr., Louis D., Food processing method and system.
  7. Herlig Richard K. (Kansas City MO), Method and apparatus for treating meat products with ultrasonic energy in an ozonated water environment.
  8. Yuan, James T. C.; Steiner, Edward F., Method for sanitizing a food processing environment.
  9. Yuan James T. C. ; Steiner Edward F., Method of disinfecting a foodstuff using gaseous ozone.
  10. Louis D. Caracciolo, Jr., Method of reducing microbial growth during processing of animal carcasses.
  11. Crisinel Pascal,FRX ; Le Royer Sylvie,FRX, Process and apparatus for treating food products with ozone.
  12. Conners Robert W. ; Sauer Richard ; Hubert John-Luc ; Schnepper Carol A. ; Thaler Michael ; Boisrobert Christine ; Yuan Tsz-Ching J. ; Bajcar Miles, Process and equipment for sanitizing and packaging food using ozone.
  13. Hankinson,Thomas R.; Herickhoff,Lisa A., System for maintaining fresh quality and safe food attributes of minimally processed produce.
  14. Caracciolo, Jr.,Louis D., Water reuse in food processing.
  15. Carracciolo, Jr.,Louis, Water reuse in food processing.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로