$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Structured fat emulsion in confectionery coating 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23G-001/00
  • A23P-001/08
출원번호 US-0530822 (1990-05-30)
발명자 / 주소
  • Kincs Frank R. (685 Fairview Ave. Bradley IL 60915)
인용정보 피인용 횟수 : 10  인용 특허 : 0

초록

A coating is prepared from a composition of fat, selected polyols, and emulsifier. The coating cooled in the normal enrobing process provides a coated product in which the coating resists the onset of blooming and resists melting at elevated temperatures, while still exhibiting desirable mouth feel

대표청구항

A structured fat emulsion for incorporation with a sweetening component and a flavoring component into a confectionery coating, the structured fat emulsion being the fat ingredient thereof to form a complete confectionery coating formulation which is flowable and remains flowable until it coats a st

이 특허를 인용한 특허 (10)

  1. Hanselmann, William, Chocolate products and ingredients and methods for producing novel oil-in-water suspensions.
  2. Hanselmann,William, Chocolate products and ingredients and methods for producing novel oil-in-water suspensions having reduced water activity levels.
  3. Neil A. Willcocks ; Thomas M. Collins ; Frank W. Earis GB; Ralph D. Lee ; Arun V. Shastry ; Kevin L. Rabinovitch ; William Harding GB, Methods of processing chocolates at low viscosities and/or at elevated temperatures using seeding agents and products produced by same.
  4. Neil A. Willcocks ; Frank W. Earis GB; Thomas M. Collins ; Ralph D. Lee ; Wallace R. Palmer ; William Harding GB, Methods of setting chocolate and products produced by same.
  5. Harry Mazurek ; Michael R. Ferenz, Plastic and semisolid edible shortening products with reduced trans-fatty acid content.
  6. Marangoni, Alejandro Gregorio, Polymer gelation of oils.
  7. Paggios, Konstantinos; Thiele, Martin Richard; Balzer, Hartmut Heinrich, Process for producing a confectionery product.
  8. Paggios, Konstantinos; Thiele, Martin Richard; Balzer, Hartmut Heinrich, Process for producing a confectionery product.
  9. Senba,Katunori; Umeno,Koji; Yamawaki,Yoshio, Process for producing confectionery highly stable to heat.
  10. Victor T. Huang ; Fern A. Panda ; Gerald O. Rabe, Reheating tolerant icing composition.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로