$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Method for agglomerating food powders 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23C-009/00
출원번호 US-0742372 (1991-08-08)
발명자 / 주소
  • Bergquist Dwight H. (Omaha NE) Lorimor Gary D. (Omaha NE) Wildy Thomas E. (Omaha NE)
출원인 / 주소
  • Henningsen Foods, Inc. (White Plains NY 02)
인용정보 피인용 횟수 : 13  인용 특허 : 0

초록

A spray drying mechanism for agglomerating food powders in which a standard spray dryer having a drying chamber is used. Spray nozzles extend into the drying chamber and are supplied with an agglomerating medium which the spray nozzles spray into the drying chamber. Powdered food supplying mechanism

대표청구항

A method of agglomerating powdered food in a drying chamber, comprising spraying an agglomerating medium in the drying chamber, directing powdered food into the drying chamber, impinging the powdered food against the agglomerating medium as the agglomerating medium is being sprayed into the drying c

이 특허를 인용한 특허 (13)

  1. Horst Klukowski DE; Rolf Stute DE; Gerhard Speth DE, Dry product which can be reconstituted with hot aqueous liquids and process for its production.
  2. Den Adel, Rudi; Arends, Berend Jan; Janssen, Johannes Jozef M; de Man, Teunis, Edible fat powders.
  3. Flöter, Eckhard; de Man, Teunis; Stellema, Cornelis Sjouke, Edible fat powders.
  4. de Man, Teunis, Edible water in oil emulsion.
  5. Janssen, Johannes Jozef M; Hogervorst, Wim Theodorus; Potman, Ronald Peter; Verbeek, Jan Hendrik T, Fat granules.
  6. Hong Yeong-Ching Albert ; Spurlock Lori Lynn ; Poole Maragaret Ann, Herb and/or spice blends having improved dispersibility and hydration.
  7. Steffens, Matthew S.; Adden, Roland; Huebner, Britta; Zhang, Xiaodong, Methods for reducing oil uptake of fried foods.
  8. Baier, Stefan K.; Bhaskar, Ajay Rajeshwar; Bortone, Eugenio; Faa, Pierre; Hwang, Chien-Seng; Morales-Alvarez, Jorge C.; Palta, Deepali, Micropellets of fine particle nutrients and methods of incorporating same into snack food products.
  9. Barendse, Sandra Petronella; Floter, Eckhard; Hogervorst, Wim Theodorus; Van Horsen, Dirk Simon Hendriks; Huizinga, Hindrik; van Kempen, Gijsbert Michiel Peter, Process for the preparation of a spreadable dispersion.
  10. Barendse, Sandra Petronella; Floter, Eckhard; Hogervorst, Wim Theodorus; Van Horsen, Dirk Simon Hendriks; Huizinga, Hindrik; van Kempen, Gijsbert Michiel Peter, Process for the preparation of a spreadable dispersion.
  11. van den Berg, Cornelia Sophia M; Floter, Eckhard; Goudappel, Gerrit Jan W; Janssen, Johannes Jozef M; Lauteslager, Xavier Yves; Nivarthy, Gautam Satyamurthy; Wubbolts, Frank Emile, Process for the preparation of an edible dispersion comprising oil and structuring agent.
  12. Buter, René Joachim; Korres, Albert; de Man, Teunis, Process of compacting a microporous fat powder and compacted fat powder so obtained.
  13. Williams, Dennis; Williams, David K., Rotor assembly with one-piece finger member.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로