$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Kimchi fermentor and control system thereof using a kimchi curing sensor

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • C12H-001/00
  • A23B-004/00
출원번호 US-0278230 (1988-11-30)
우선권정보 KR-0006278 (1988-05-27)
발명자 / 주소
  • Chun Jae K. (Suweon KRX)
출원인 / 주소
  • Samsung Electronics Co., Ltd. (Suweon KRX 03)
인용정보 피인용 횟수 : 9  인용 특허 : 0

초록

A kimchi fermentor and control system thereof using a kimchi curing sensor relates to a mass production of kimchi or naturally fermenting foods, in which the kimchi fermentor is provided with the kimchi barrel having the heater and the cooler mounted therein, the agitator and the electric circuit ba

대표청구항

A kimchi fermentor, comprising: a kimchi case provided with a kimchi curing sensor for producing an electrical signal representing values of kimchi curing variables during curing; means for affecting temperature ambient to the kimchi case; heating means for inducing kimchi within said case to procee

이 특허를 인용한 특허 (9)

  1. Lee Young-gil,KRX, Compound type kimchi storage device.
  2. Camilli Marcello (Grottaferrata ITX) Barberini Umberto (Rome ITX) Robertiello Andrea (Rome ITX), Determination of the toxicity of water using an anaerobic bacterial culture.
  3. Lee Young-Gil,KRX ; Choi Suk-Jae,KRX, Food storage device employing a thermoelectric element as a heat source and sink.
  4. Gordon Steven J. (Jamaica Plain MA) Christopher Anthony J. (Andover MA), High throughput thermal cycler.
  5. Young-gil Lee KR, Hinge assembly for a door of kimchi storage device.
  6. Bock, Brian; Steiner, Mark C., Slow cooker.
  7. Schouten Simon Petrus,NLX, System for controlling the air composition within a storage room for breathing vegetable products.
  8. Miyahara, Seiichiro, Temperature controlling method and temperature controller.
  9. Nam Jae-wook,KRX ; Son Bo-youn,KRX, Temperature sensing device for food storage container.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트