최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0665124 (1991-03-06) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 6 인용 특허 : 0 |
Malic acid is removed from coffee to provide a coffee product which will evoke a decreased gastric acid response after ingestion. Malic acid is removed by malolactic fermentation of an aqueous coffee extract, which may be a green or brown extract. A malic acid-lean extract can be used to extract mal
A process for removing malic acid from a coffee product comprising subjecting a malic acid-containing aqueous coffee extract to malolactic fermentation, and recovering a malic acid-lean aqueous coffee extract having a reduced malic acid content.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.