$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Preparation of compositions for making cocoa beverages 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23P-001/02
출원번호 US-0891733 (1992-06-01)
발명자 / 주소
  • Pray Lee W. (Baldwinsville NY) Scott Robert L. (Simi Valley CA)
출원인 / 주소
  • Nestec S.A. (Vevey CHX 03)
인용정보 피인용 횟수 : 10  인용 특허 : 0

초록

Compositions for preparing cocoa beverages are prepared by mixing cocoa powder, non-fat milk solids, malto-dextrin, an emulsifier and an artificial sweetener to make a mixture which then is ground to disperse the emulsifier and to reduce lumps. The ground mixture then is agglomerated and after a res

대표청구항

A process for preparing a composition for preparing a cocoa beverage comprising: mixing cocoa powder, non-fat milk composition, malto-dextrin, an emulsifier and an artificial sweetener ingredients to obtain an ingredient mixture; grinding the mixture to disperse the emulsifier and to reduce lumps to

이 특허를 인용한 특허 (10)

  1. Miguel, José Fernando Galdón; Tomas, Miguel Ángel Puente; Torres, Arturo Fernando Mascarós; Plaza, Susana Méndez, Chocolate with agglomerate structure and the method for preparing thereof.
  2. Lee Thomas D. ; Dell William J. ; Bissonnette Madeline M. ; Barnard David J., Chocolate yogurt and preparation.
  3. Dolan, Kenneth M.; Hughes, Donald L.; Leavell, Kimberly A.; Swaine, Jr., Robert L.; Hayes, Mariaelena Z., Dry chocolate flavored beverage mix.
  4. Mickowski Christopher Michael ; Sargent Jeffrey Alan, Flavored instant coffee products having variegated appearance comprising mixtures of different colored agglomerated particles.
  5. Mickowski Christopher Michael ; Sargent Jeffrey Alan, Flavored instant coffee products having variegated appearance comprising mixtures of different colored agglomerated particles.
  6. Stipp Gordon K. (Cincinnati OH), Infusion beverage product comprising co-agglomerated creamer and sweetener suitable for bag and filter pack brewing.
  7. Bill L. Miller ; Mary R. Higgins ; Paul Casey, Method and process for producing an improved milk replacer.
  8. Manning, Douglas M.; Comes, Justin E., Methods and products produced thereby to reduce agglomeration of granular foods.
  9. Dörr, Tillmann; Guderjahn, Lutz; Kowalczyk, Jörg, Mixtures containing cocoa.
  10. Kruger, Christof Friedrich Karl; Cordts, Hans-Ulrich; Laverty, Richard James; Pipa, Fernando, Skimmed milk powder substitute.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로