검색연산자 | 기능 | 검색시 예 |
---|---|---|
() | 우선순위가 가장 높은 연산자 | 예1) (나노 (기계 | machine)) |
공백 | 두 개의 검색어(식)을 모두 포함하고 있는 문서 검색 | 예1) (나노 기계) 예2) 나노 장영실 |
| | 두 개의 검색어(식) 중 하나 이상 포함하고 있는 문서 검색 | 예1) (줄기세포 | 면역) 예2) 줄기세포 | 장영실 |
! | NOT 이후에 있는 검색어가 포함된 문서는 제외 | 예1) (황금 !백금) 예2) !image |
* | 검색어의 *란에 0개 이상의 임의의 문자가 포함된 문서 검색 | 예) semi* |
"" | 따옴표 내의 구문과 완전히 일치하는 문서만 검색 | 예) "Transform and Quantization" |
국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) | D23B-007/00 |
미국특허분류(USC) | 426/333 ; 426/312 ; 426/320 ; 426/418 |
출원번호 | US-0891365 (1992-05-29) |
발명자 / 주소 | |
출원인 / 주소 | |
인용정보 | 피인용 횟수 : 6 인용 특허 : 0 |
A method for preserving fruits characterized by juice sacs and rag. The fruits are placed in a holding tank and submerged in a liquid having a freezing point higher than that of the fruits. The liquid may either be maintained just above its freezing point or frozen such that the temperature of the liquid is maintained above the freezing point of the fruits.
A method for preserving citrus fruits, which comprises: a) placing the citrus fruits in a holding tank; b) submerging the citrus fruits in water; and c) freezing the water to ice such that the water temperature remains above the freezing point of the citrus fruits.