$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Cook/chill tank 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-003/04
출원번호 US-0840352 (1992-02-24)
발명자 / 주소
  • Pardo Richard J. (Baltimore MD)
출원인 / 주소
  • W. R. Grace & Co.-Conn. (New York NY 02)
인용정보 피인용 횟수 : 21  인용 특허 : 0

초록

An apparatus for uniformly cooking foods which rapidly cools the cooked foods to reduce spoilage. Food packages are placed on trays and the trays are inserted in a transportable rack. The rack is loaded into a cooking tank. A pump continuously circulates hot water through a conduit from a heat excha

대표청구항

An automatic heating and subsequent cooling apparatus for uniformly cooking foods and reducing spoilage of the refrigerated products which increases the shelf life of the cooked food, comprising: a tank for heating or cooling food packages to be placed in the tank; rack means to hold the food packag

이 특허를 인용한 특허 (21)

  1. Fetterman, Abraham; Fetterman, Lisa Qiu; Suppipat, Wipop Bam, Apparatus and system for low-temperature cooking.
  2. Alipour, Ehsan; Strecker, Joseph Benjamin; Moinzadeh, Farshad, Apparatus for cooking food in an airtight bag.
  3. Alipour, Ehsan; Strecker, Joseph Benjamin; Moinzadeh, Farshad, Apparatus for cooking food in an airtight bag.
  4. Serres Vives, Gerald; De Wasseige, Patrick, Apparatus for heating a vessel containing foodstuffs.
  5. Catelli Camillo (Parma ITX) Notari Roberto (Parma ITX), Autoclave for the continuous cooking and sterilizing of food products in general.
  6. Dumm,Richard H., Batch pasteurizer.
  7. Eades, Michael R.; Eades, Mary Dan; Eades, Daniel J.; Eades, Ted M.; Stowell, Davin; Vicari, Joern; Xydis, Chris, Cooker.
  8. Eades, Michael R.; Eades, Mary Dan; Eades, Daniel J.; Eades, Ted M.; Stowell, Davin; Vicari, Joern; Xydis, Chris, Cooker.
  9. Eades, Michael R.; Eades, Mary Dan; Eades, Daniel J.; Eades, Ted M.; Stowell, Davin; Vicari, Joern; Xydis, Chris, Cooker lid.
  10. Kennedy,Brian C., Cooker utilizing a peltier device.
  11. Zittel, David R.; Maupin, Daniel D.; Weisman, Scott K.; Schultz, Steve J.; Zittel, Jeffrey Scott, Cooling mechanism for use with a food processing system.
  12. Haasis ; Jr. Hans, Efficient food chilling method.
  13. Miller Randall L., Food processing system with automatic unloading and optional rack-off.
  14. Trombley Joseph S. ; Rudy Christopher John, Integrated cooling, heating food preparation system.
  15. Lazzarini, Roberto; Cocchi, Andrea, Machine for making, storing and dispensing yogurt.
  16. Seitz, Craig A.; Wolf, Lawrence R., Method and apparatus for directing steam distribution in a steam cooker.
  17. Dumm Richard Henry, Portable batch pasteurizer.
  18. Pennella, Jonathan, Regeneration household machine for regenerating packaged cooked and subsequently cooled to chilled, ambient or frozen temperatures portions of food and method carried out by said machine.
  19. Eades, Michael R.; Eades, Mary Dan; Eades, Daniel; Eades, Ted; Lamson, Robert D.; Miles, Richard; Pond, Anthony Nicholas, Sous-vide cooker.
  20. Godfroid, Robert, System and method for cooking.
  21. Lagares Corominas, Narcis; Lagares Gamero, Josep, System and method for cooking-cooling food by immersion under forced and diffuse convection.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로