$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

[미국특허] Nutritional bar for a protein-sparing diet of the very-low-calorie type 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-003/00
출원번호 US-0164165 (1993-12-07)
발명자 / 주소
  • Joseph Robert L. (Columbus OH) Walker Sherri A. (Alexandria OH) Ikeda Caroline H. (Lakewood CA) Craig Lisa D. (Columbus OH) Cashmere Karen A. (Columbus OH)
출원인 / 주소
  • Abbott Laboratories (Abbott Park IL 02)
인용정보 피인용 횟수 : 26  인용 특허 : 0

초록

An unbaked low calorie food bar containing proteinaceous material, flavoring, aspartame and carbohydrate material which is formed by extrusion and exposed to a maximum temperature of about 37°C., and has a uniformly homogeneous composition. The low calorie food bar also contains vitamins and mineral

대표청구항

A food containing an oil-based flavoring and aspartame having enhanced flavor stability comprising: (a) proteinaceous material selected from the group consisting of soy protein, caseinates, milk protein, egg albumin and whey protein concentrate; (b) an oil-based flavoring absorbed onto silica, said

이 특허를 인용한 특허 (26) 인용/피인용 타임라인 분석

  1. Wahl, Robin; Arlotti, Agathe; Lanvin, Lionel; Aymard, Pierre, Biscuit dough.
  2. Lacoste-Bourgeacq Jean-Francois ; Jon Shiu-Chung, Cellulase resistant cellulose casing and process.
  3. Huzinec Robert J. ; Kearns Thomas R. ; Schindeldecker Terry L., Comestible products having extended release of addititives and method of making.
  4. Pfeiffer, Eric John, Confectionery compositions containing fiber.
  5. Jones, Dennis, Confectionery product made of protein and carbohydrate materials present in a relative weight ratio higher than 1.
  6. Bell Stacey J. ; Jones Robert C. ; Bistrian Bruce R. ; Forse R. Armour, Diabetic supplement bar.
  7. Bell Stacey J. ; Jones Robert C. ; Bistrian Bruce R. ; Forse R. Armour, Diabetic supplement bar.
  8. Bangs William E. ; Khoo Chor San Heng ; Ko Sandy, Dietary food enhancement agent.
  9. Policappelli Nini E. (361 N. Robertson Blvd. Los Angeles CA 90048) Garzone Rafaele (Bari ITX) Russo Claudio (Bari ITX), Dietary supplement.
  10. Boice, Brooke C.; Kanahori, Sumiko; Egbert, W. Russell; Buck, Allan W., Food bar with reduced hardness.
  11. Manning, Paul B.; Schramm, Jack H.; McGrath, Jr., James W., Food bars containing nutritional supplements.
  12. Manning, Paul B.; Schramm, Jack H.; McGrath, Jr., James W., Food bars containing nutritional supplements and anti-constipation and regularity maintaining-agents.
  13. Lanvin, Lionel; Arlotti, Agathe; Verel, Aliette, Healthy layered cookie.
  14. McCabe, David J., High protein foodstuff.
  15. McCabe, David J., High protein foodstuff.
  16. Coleman, Edward C.; Schmid, Abigail; Miklus, Michael, Low-calorie food bar.
  17. Jones,Dennis, Method of preparing a confectionery product made of protein and carbohydrate materials present in a relative weight ratio higher than 1.
  18. Almada Anthony L. ; Byrd Edward A., Non-steroidal, anabolic dietary supplement and method to increase lean mass without linked increase fat mass.
  19. Leach Robin L. (5358 Calder Way A518 Indianapolis IN 46226), Nutrient fortified food bar.
  20. Siskind, Harry J., Nutritional composition, methods of producing said composition and methods of using said composition.
  21. Mody, Seema K., Nutritional food bar for sustained energy.
  22. Subraman R. Cherukuri ; Francisco Zamudio-Tena ; Claude Bayard ; Supapong Siris ; Amrik Khurana ; Sambasiva Ghanta ; Matthew J. Strait ; Martin K. Schaller ; David M. Teale ; Peter King ; R, Positive hydration method of preparing confectionery and product therefrom.
  23. Peyman, Gholam A., Process and composition for temporarily suppressing pain.
  24. Schmidt,James Carl, Protein enhanced low carbohydrate snack food.
  25. Taillie,Steven A.; Cho,Myong J., Soy protein blend for soft confectionary food bars.
  26. Mehansho Haile ; Mellican Renee Irvine ; Trinh Toan, Use of bilayer forming emulsifiers in nutritional compositions comprising divalent mineral salts to minimize off-tastes.

활용도 분석정보

상세보기
다운로드
내보내기

활용도 Top5 특허

해당 특허가 속한 카테고리에서 활용도가 높은 상위 5개 콘텐츠를 보여줍니다.
더보기 버튼을 클릭하시면 더 많은 관련자료를 살펴볼 수 있습니다.

섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로