$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Steam cooking appliance 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A47J-027/04
출원번호 US-0180844 (1994-01-12)
발명자 / 주소
  • Sham John C. K. (Room 1508
  • Block C
  • 19 Broadhead Road Hong Kong HKX)
인용정보 피인용 횟수 : 20  인용 특허 : 0

초록

A steam cooking appliance which enables food to be steam cooked while preventing condensate residue to be re-boiled again. The steam cooking appliance of the present invention provides a water containment basin defining a water reservoir and a condensate basin wherein the water reservoir is isolated

대표청구항

A steam cooking appliance comprising: a) a base portion; b) a water containment basin defined in said base portion, said water containment basin including a water reservoir and a condensate basin isolated from said water reservoir; c) heating means mounted in said base portion for receiving and heat

이 특허를 인용한 특허 (20)

  1. Lin, Yu Yuan, Apparatus for steaming food.
  2. Colburn, Michael G.; Bogner, Stephen J., Apparatus utilizing infrared emissions and steam to treat food.
  3. Bois Bernard,FRX, Appliance for heating foodstuffs with steam.
  4. Ko Li-Sheng,TWX, Bar-be-cue grill.
  5. Dion Dominique,FRX ; Aumasson Regis,FRX, Casing for propellant charge.
  6. Sambonet, Sergio, Chafing dish for warming dishes with controlled humidity.
  7. Fan Chi-Po,TWX, Cooking device.
  8. Poister Clarence E., Cooking device for separating and retaining fat from foods during cooking.
  9. Longmuir Robert William, Corn steamer device.
  10. Truong, Jacquelyn Maitram; Zheng, Xi, Food steamer and rack system.
  11. DuBois Craig A. (Trumbull CT) Kass Robert C. (Fairfield CT), Food steamer flavoring support.
  12. Payen, Jean-Marc; Bizard, Jean-Claude, Fryer with automatic coating of fat.
  13. Carson, George, Steam cooker.
  14. Choi,Lung Wai, Steam cooker.
  15. Kaneko, Fuminori; Yamamoto, Yoshikazu; Nakatani, Masato, Steam cooker and steam generator.
  16. Dragan, Marinela Luminita, Steam-heat-only, food-preparation bowl structure and related methodology.
  17. Shieh, Jaw Chyi, Steamer assembly.
  18. Rossi Fabrice,FRX, Steamer with lateral water fill.
  19. Citrynell,Andrew; Miller,Kimberly Ann, Steamer/smoker multi-purpose grilling device.
  20. Tsao Mindy,TWX, Structure of a multi-function cooking utensil.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로