최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0281866 (1994-07-28) |
우선권정보 | GB-0020477 (1992-09-29) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 32 인용 특허 : 0 |
Chocolate products are formed by feeding solid set chocolate to an extruder and passing the chocolate through the extruder at a temperature below the pour point of the chocolate to deform and extrude the chocolate.
A process for forming chocolate products comprising feeding solid set chocolate into an extruder having a zone of convergence and an extrusion die outlet and passing the chocolate under pressure and at a temperature below its pour point temperature through the extruder to and through the zone of con
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.