최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0251727 (1994-05-31) |
발명자 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 11 인용 특허 : 0 |
Coffee and coffee products are flavored with malt and cinnamon flavoring in a three step process, referred to as “flavor aging”, which contrary to current and previous practice and knowledge of the art, uses air, air permeable packaging containers or a combination of both to develop said products\fl
A three stage flavoring process comprising: a.) combining roasted coffee and a liquid flavoring: said liquid flavoring comprising between about 40 ppm to about 830 ppm malt flavor, and a cinnamon flavor comprising between about 100 to about 500 ppm of cinnamon oil; b.) transferring said coffee and f
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.