$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Apparatus and method for microbiological decontamination of poultry 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A22C-021/00
  • A23B-004/00
출원번호 US-0054306 (1993-04-30)
발명자 / 주소
  • Kounev Zheko V. (Goshen IN)
출원인 / 주소
  • Maple Leaf Farms, Inc. (Milford IN 02)
인용정보 피인용 횟수 : 25  인용 특허 : 0

초록

Apparatus for decontaminating poultry carcasses is disclosed. The apparatus includes a tank which has an auger to transport the carcasses from the inlet to the outlet while a disinfectant solution is introduced into the tank. The apparatus also includes one or both of the following devices: 1) an ul

대표청구항

A method of decontaminating poultry comprising the steps of: a) introducing poultry into a tank having an inlet and an outlet; b) introducing disinfectant solution into said tank; c) transporting said poultry from said inlet to said outlet through said solution; and d) directing ultrasonic waves at

이 특허를 인용한 특허 (25)

  1. Miller Michael E. ; Estes Andrew C., Air header structural system for auger type poultry chiller.
  2. Jones, Jr., Arthur T., Apparatus and method of contaminant detection for food industry.
  3. Caracciolo ; Jr. Louis D. ; Grace Mark ; Kulik William, Food processing method.
  4. Caracciolo ; Jr. Louis D. ; Grace Mark ; Kulik William, Food processing method and system.
  5. Caracciolo, Jr., Louis D., Food processing method and system.
  6. Larson, LaWayne, Method and apparatus for antimicrobial treatment of meat trimmings for subsequent grinding.
  7. Kounev Zheko V. ; Kounev Venelin Z., Method and apparatus for decontaminating poultry carcasses.
  8. Garwood, Anthony J. M., Method for controlling water content with decontamination in meats.
  9. Louis D. Caracciolo, Jr., Method of reducing microbial growth during processing of animal carcasses.
  10. Howarth, Jonathan N., Microbiological control in poultry processing.
  11. Howarth, Jonathan N., Microbiological control in poultry processing.
  12. Howarth,Jonathan N., Microbiological control in poultry processing.
  13. Howarth,Jonathan N., Microbiological control in poultry processing.
  14. Howarth,Jonathan N., Microbiological control in poultry processing.
  15. Morris, III, William F.; Wright, Terry A.; Cathey, Robert E., Post chill decontamination tank.
  16. Morris, III,William F.; Wright,Terry A.; Cathey,Robert E., Post chill decontamination tank.
  17. Estes, Jeremy B.; Miller, Michael E., Poultry chiller with multi-blade long-pitch auger.
  18. Estes, Andrew C., Reciprocating poultry chiller auger.
  19. Wright, Terry A.; Shell, John P., Rocker chiller with baffle assembly.
  20. Miller, Garry L.; Cathey, Robert E.; Wright, Terry A., Rocker chiller with central and side deflectors.
  21. Miller, Garry L.; Cathey, Robert E.; Wright, Terry A., Rocker chiller with drive-shaft carcass deflectors.
  22. Wright, Terry A.; Shell, John P., Rocker chiller with improved product moisture retention.
  23. Michael E. Miller ; Andrew C. Estes, Water flow for auger type poultry chiller.
  24. Caracciolo, Jr.,Louis D., Water reuse in food processing.
  25. Carracciolo, Jr.,Louis, Water reuse in food processing.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로