$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Cooked and packaged starchy foodstuffs 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-003/10
  • B65B-025/02
  • B65D-085/00
출원번호 US-0446320 (1995-05-22)
발명자 / 주소
  • Lee Yanien (Manlius NY) Merritt Carleton G. (Phoenix NY) Gillmore Stephen R. (Cato NY) Dermody Nancy E. (Camillus NY)
출원인 / 주소
  • Borden, Inc. (Columbus OH 02)
인용정보 피인용 횟수 : 19  인용 특허 : 9

초록

Fully cooked, starchy foodstuffs, such as rice and pasta, are preserved against microbiological spoilage by treatment with a predetermined quantity of an edible acid. Packages of fully cooked starchy foodstuffs are provided which are shelf-stable for periods in excess of 6 months and are neutralized

대표청구항

A process for preparing a preserved, packaged pasta or rice foodstuff characterized by inhibited microbiological spoilage comprising the sequential steps of: (a) heating said foodstuff in its raw uncooked state at a temperature of at least 180°F. (82°C.) to cook said foodstuff fully and render it ed

이 특허에 인용된 특허 (9)

  1. Tiberio Jeanne E. (Lodi NJ) Cirigliano Michael C. (Tenafly NJ), Acid preservation systems for food products.
  2. Marchetti Sergio (Via Ottoboni ; 10 Milano ITX), Method of temporarily immersing articles in a hot-water bath.
  3. Hsu Jau Y. (Brookfield CT) Larson Gary J. (New Milford CT) Wedral Elaine R. (Sherman CT), Preparation of pasta.
  4. Oles John G. (Glenview IL), Preservation of low acid food products in the absence of chemical preservatives.
  5. Saitoh Hiroshi (Utsunomiya JPX) Kadooka Katsuyuki (Utsunomiya JPX) Tsukamoto Mamoru (Utsunomiya JPX) Ono Shoji (Tatebayashi JPX) Ohkawa Masaki (Tokyo JPX), Process for preparing boiled noodles.
  6. Saitoh, Hiroshi; Kadooka, Katsuyuki; Tsukamoto, Mamoru; Ono, Shoji; Ohkawa, Masaki, Process for preparing boiled noodles.
  7. Raffensperger Stanley P. (Lewisburg PA), Process for preparing shelf stable al dente cooked pasta.
  8. Harada, Haruo; Fujiwara, Akira; Hatanaka, Yoshio; Iimura, Hironori, Process for producing rapid-cooking pastas having good keeping quality.
  9. Doster Robert C. (Van Nuys CA) Kahn Karen F. (Simi Valley CA), Process for producing shelf stable pasta containing product.

이 특허를 인용한 특허 (19)

  1. Navarro Luis, Encapsulated food acids for preservation of baked goods.
  2. Wang,Shing Jung, Flour composition containing non-wheat cereal components, and pasta noodles produced therefrom.
  3. Dominques, David J.; Hanlin, John H., Food products with biocontrol preservation.
  4. Domingues, David J.; Hanlin, John H., Food products with biocontrol preservation and method.
  5. Meyer Paul Philipp,CHX ; Halden Peter Jonas,CHX ; Jaelminger Goran,SEX ; Ehrenberg Eva,SEX, Full moisture shelf stable rice product.
  6. Ono,Takuji, Inert gas-filled cooking system.
  7. Adams, Clifford; Van Dyck, Stefaan; Teunckens, Aimee; Verleyen, Tom, Lipid-soluble formulations containing mixtures of antioxidants.
  8. Meyer, Richard S., Low sodium salt substitute compositions.
  9. Nobuyasu, Yoshio; Tabuchi, Michiyuki; Morita, Yoshifumi; Matsuyama, Shohei; Akamatsu, Nobuyuki, Methods of producing long-life fresh pasta products.
  10. Fritz Brunsbach DE, Packaged precooked pasta.
  11. Bajracharya Rupak ; Cherian George ; Wyant Louise Barbara, Preparation of shelf-stable filled pastas.
  12. Kemp Louis E. ; Hopkins Kevin J., Process for preparing refrigerated meals.
  13. Kemp Louis E. ; Hopkins Kevin J., Process for preparing refrigerated rice meals.
  14. Carl E. Banyard ; Richard S. Hornack ; Michael W. Evon, Process for producing low acid food products.
  15. Redding, Jr., Bruce K.; Roy, Ram B., Ready-to-use food product.
  16. Boyer, Jr., Richard B.; Bakker, James L., Shelf stable kit for making chili.
  17. Hong, Yeong-Ching Albert; Morales, Lynell; Pasch, John, Shelf stable sauce for acidified starch.
  18. Lonergan, Dennis; Lewis, Robert J., Thermally processed seed product and method.
  19. Irwin,Anthony; Payton,Sharon, pH control of sauces used on acidified pasta or rice.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로