$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Pasta cooker 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A47J-027/00
출원번호 US-0494038 (1995-06-26)
발명자 / 주소
  • Hohler Melissa M. (Kettering OH) Heras Fermin (Dayton OH)
출원인 / 주소
  • Hobart Corporation (Troy OH 02)
인용정보 피인용 횟수 : 7  인용 특허 : 11

초록

A pasta cooker which includes an open water tank shaped to receive pasta for cooking, a heater for boiling water in the tank, a trough positioned to receive and collect starch foam from an upper surface of the water in tank, and a drain for draining water from the trough and tank, the drain includin

대표청구항

An apparatus for cooking pasta comprising: a tank for holding water, the tank including an upper portion and a lower portion; a heater for heating water in the tank; a trough along one side of the tank and communicating with the tank, the trough including a wall sloping downwardly from the tank uppe

이 특허에 인용된 특허 (11)

  1. Barbieri Giovanni (via Marosticana n. 18 Dueville (Vicenza) ITX), Apparatus for cooking food.
  2. Larsen Hans K. (Aestorp SEX), Blanching pasta.
  3. Highnote Sidney T. (Rte. One ; Box 91 Rockmart GA 30153), Constant temperature fryer/cooker assembly.
  4. Wilson Mark L. (P.O. Box 7 Pacolet SC 29372) Williams J. Michael (104 Glasgow Ct. Greenville SC 29607), Deep fryer and filtration system.
  5. Fields Larry D. (Mira Loma CA), Filter screen device.
  6. Oiwa Masatoshi (Nagoya JPX), Fryer.
  7. Sato Tadayoshi (Tokyo JPX), Fryer.
  8. Cardullo Mario (Alexandria VA) Caraluzzi Mark (Vienna VA) Schildbach Peter (Alexandria VA), Rotary cooking apparatus.
  9. Hilger Robert L. (Shreveport LA) Davis John R. (Shreveport LA) Meister John A. (Haughton LA), Spaghetti cooking system.
  10. Moore L. Frank (Shreveport LA) Price George M. (Shreveport LA), Spray cleaning system for frying apparatus.
  11. Sullivan ; Neal, System for providing like cooking medium volume in successive cooking cycle s.

이 특허를 인용한 특허 (7)

  1. Baker Sage N. ; Potter Simon ; Goodman Jody D.,JPX ; Cattaui Michael T.,CHX ; Howard Jeremy C. ; Michas Luke W. ; Lye Michael T. ; Harrison Marc S. ; Langmuir Jane K., Boiling sink cooking system for a kitchen.
  2. Popeil, Ronald M.; Backus, Alan Lester; Popeil, Kathryn; Popeil, Lauren; Popeil-Stairs, Shannon, Cooking device to deep fat fry foods.
  3. Kehoe, Paul M.; Kehoe, Daniel P., Electric cooker.
  4. Codazzi Luca,ITX ; Moro Mauro,ITX, Flow turbulence creating arrangement of a gas-fired deep fat fryer.
  5. Hakvoort Jan,NLX, Frying device.
  6. Barravecchio Joseph, Method and apparatus for rethermalizing pre-cooked food portions.
  7. Oiwa Masatoshi,JPX, Stock making kettle.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로