$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Autoclave for the continuous cooking and sterilizing of food products in general 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-003/00
  • A23L-003/02
출원번호 US-0590617 (1996-01-24)
우선권정보 IT-0001392 (1994-07-04)
발명자 / 주소
  • Catelli Camillo (Parma ITX) Notari Roberto (Parma ITX)
출원인 / 주소
  • Rossi & Catelli, S.p.A. (Parma ITX 03)
인용정보 피인용 횟수 : 17  인용 특허 : 18

초록

An autoclave (1) defines a processing chamber (2) communicating with the exterior through two air-lock chambers (15, 7) arranged at opposite ends of the autoclave (1) and extending perpendicular thereto. A stepping conveyor (40) operates in the processing chamber (2) to transfer the containers (9) o

대표청구항

An autoclave for continuously heat-processing food in open containers comprising: an autoclave body (1) defining a processing chamber (2) for processing the food within said body (1); said processing chamber (2) including a food inlet region (3), a food heat-processing region and a processed food ou

이 특허에 인용된 특허 (18)

  1. Nelson Edmund A. (Timonium MD) Colvin Arthur E. (Mt. Airy MD) Hanley Matthew W. (Washington DC) Scott Stephen C. (Frederick MD), Apparatus for pasteurizing or sterilizing edible foodstuffs.
  2. Moller Erwin (Wuppertal-Barmen DT) Bausch Franz Hubert (Wuppertal-Ronsdorf DT) Frolich Martin (Gumlingen BE CH), Apparatus for the sterile filling of foods into containers.
  3. Fox Robert W. (Williamsburg VA) Marcy Joseph E. (Blacksburg VA), Commercially sterile food packaging system.
  4. Foti Robert C. (Livonia MI), Container sterilization system.
  5. Mencacci Samuel A. (San Jose CA), Continuous pressure cooker and cooler with controlled liquid flow.
  6. Mencacci Samuel A. (San Jose CA), Continuous pressure cooker and cooler with controlled liquid flow.
  7. Zaitsu Eizo (Nara JPX), Continuous-processing type hot-water sterilizer and food cooker.
  8. Pardo Richard J. (Baltimore MD), Cook/chill tank.
  9. Taguchi Masao (Chiba JPX) Hirano Yoshitaka (Chiba JPX) Sengoku Koji (Chiba JPX) Nakatani Masayuki (Nagoya JPX) Orii Mahito (Chiba JPX) Fujita Akifumi (Ichihara JPX), Food sterilizing apparatus.
  10. Knabe Uwe (Holzwickede DEX) Klinge Alois (Lnen DEX) Frndt Hans-Joachim (Dortmund DEX) Geltenpoth Ulrich (Dortmund DEX), Grate bar surface in pasteurizers.
  11. Mencacci Samuel A. (San Jose CA), Low liquid volume retort method.
  12. Mencacci Samuel A. (San Jose CA), Low liquid volume retort system.
  13. Caridis Andrew A. (Foster City CA) Benson Clark K. (Millbrae CA), Method for heating and cooking foods in a closed treatment chamber by maintaining the temperature and moisture content.
  14. Bastetti Giuseppe (Milan ITX) Veronesi Sergio (Milan ITX), Method of making long-term preservation cooked pasta products ready for consumption.
  15. Catelli, Camillo, Plant for bringing about enzyme-deactivation in fruit and vegetables: tomatoes in particular.
  16. Catelli Camillo (Via Togliatti 8 Parma ITX), Plant for refining foodstuffs.
  17. Mencacci Samuel A. (San Jose CA) Strasser Jurgen H. (Mountain View CA) Mansfield Tom (San Jose CA), Retort system.
  18. Creed Sherman H. (Fresno CA) Thompson Wesley G. (Madera CA) Mughannam Adil A. (Fresno CA) Beverly Robert G. (Los Gatos CA), Sterilizing apparatus.

이 특허를 인용한 특허 (17)

  1. Kimrey, Jr., Harold Dail, Commercial scale microwave heating system.
  2. DeFrancisci, Leonard; DeFrancisci, Leonard J., Continuous cooking method employing hydrostatic pressure.
  3. Leonard DeFrancisci ; Leonard J. DeFrancisci ; Donald Floyd Hoskins ; Darius Korzeniowski, Cooking liquid treatment method.
  4. Kimrey, Jr., Harold Dail, Determination of a heating profile for a large-scale microwave heating system.
  5. Kimrey, Jr., Harold Dail, Enhanced control of a microwave heating system.
  6. Kimrey, Jr., Harold Dail, Enhanced microwave system employing inductive iris.
  7. Kimrey, Jr., Harold Dail, Enhanced microwave system utilizing tilted launchers.
  8. Kimrey, Jr., Harold Dail; Cunningham, Gregory Eugene, Locking gate device.
  9. Kimrey, Jr., Harold Dail, Microwave heating system with enhanced temperature control.
  10. Kimrey, Jr., Harold Dail, Microwave launchers providing enhanced field uniformity.
  11. Kimrey, Jr., Harold Dail; Wilson, Robert Brian, Multi-line microwave heating system with optimized launcher configuration.
  12. Kimrey, Jr., Harold Dail, Optimized allocation of microwave power in multi-launcher systems.
  13. Kimrey, Jr., Harold Dail, Optimized motion and location of intense microwave fields within a heating system.
  14. Kimrey, Jr., Harold Dail; Cunningham, Gregory Eugene, Pressurized heating system with enhanced pressure locks.
  15. Camu,Patrice, Sterilising unit.
  16. Koenig, Peter M.; Kimball, Gregory J.; Phillips, David L., System and method for the continuous treatment of solids at non-atmospheric pressure.
  17. Koenig, Peter M.; Kimball, Gregory J.; Phillips, David Lonnie, System and method for the continuous treatment of solids at non-atmospheric pressure.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로