최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0353449 (1994-12-09) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 30 인용 특허 : 8 |
Liquid-centered jelly candy and method for manufacture are claimed. In this invention jelly candy is processed to about 25-30% moisture content and deposited in a starch mold to a level that half fills the mold. A small hard candy pellet is made from sugar, color, flavor, and acidulant. The hard can
A method of making a liquid-filled confection comprising: encapsulating a solid hygroscopic sugar composition within a water-containing jelly candy, said solid sugar composition capable of absorbing sufficient water from the jelly candy to form an aqueous dispersion of the sugar within the jelly can
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.