최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0898195 (1997-07-22) |
우선권정보 | GB-0015403 (1996-07-23) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
대리인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 6 인용 특허 : 1 |
Vacuum pressure is applied in a process for extrusion of fat-based confectionery materials, particularly chocolate, chocolate substitute and chocolate analog materials. In the process, a fat-containing confectionery material is fed to, into and through an extruder having a flow constriction and die
[ We claim:] [1.] In a process for preparing a confectionery article wherein a fat-containing confectionery material is fed to and into an extruder and the extruder generates and applies pressure to the material to pass the material through the extruder and through an extruder flow constriction and
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.