최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0964965 (1997-11-05) |
우선권정보 | EP-0203097 (1996-11-06) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
대리인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 2 인용 특허 : 15 |
Prior to incorporating meat trimmings into a meat piece, particles of the trimmings are fermented with bacteria to obtain fermented trim particles for incorporating into a meat piece and fat is added to the trimmings before the trimmings are particulated, or to the trim particles before fermentation
[ We claim:] [1.] In a process for preparing a meat product having meat trim particles incorporated into meat wherein meat trimmings are ground to particles, the meat trim particles are frozen and combined with a brine, pickle, or marinade medium to obtain a suspension which is incorporated into a m
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.