$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Flavoring materials for use in tea containing beverages 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-002/00
  • A23F-003/00
출원번호 US-0958959 (1997-10-28)
발명자 / 주소
  • Cirigliano Michael Charles
  • Farrell Francis John
  • McKenna Raymond Thomas
  • Rothenberg Paul John
출원인 / 주소
  • Lipton, Division of Conopco, Inc.
대리인 / 주소
    Farrell
인용정보 피인용 횟수 : 20  인용 특허 : 5

초록

An aqueous based tea solids containing beverage is taught which also contains a sufficient amount of a selected substituted phenyl flavoring/antimicrobial compound to prevent microbial outgrowth while simultaneously contributing to the pleasant flavor of the beverage thus making the beverage accepta

대표청구항

[ What is claimed is:] [1.] A tea beverage containing a non-halogenated flavoring/antimicrobial compound of the formula: [ STR 4 ] wherein said R.sub.1 is a moiety having up to nine carbon atoms and at least 1 double bond;wherein said R.sub.2-6 groups may independently be H or a low molecular weight

이 특허에 인용된 특허 (5)

  1. Riemer Jed A. (Scarsdale NY), Bitterness inhibitors.
  2. Nakanishi Koji (New York NY) Oltz Eugene M. (New York NY) Grunberger Dezider (Teaneck NJ), Caffeic acid esters and methods of producing and using same.
  3. Schmidt Werner J. (Hamburg DEX), Edible fat and a process for producing such fat.
  4. Calderas Jonathan J. (Cincinnati OH) Graumlich Thomas R. (West Harrison IN) Jenkins Leonard (Cincinnati OH) Sabin Robert P. (Cincinnati OH), Preparation of noncarbonated beverage products with improved microbial stability.
  5. Syfert Scott W. (Cincinnati OH) Spangler Lora L. (Myerstown PA) Morrison ; Jr. Lowen R. (Hamilton OH), Tea concentrate having freeze thaw stability and enhanced cold water solubility.

이 특허를 인용한 특허 (20)

  1. Blyth, Marian; Kanu, Aminata Yanda; Kirby, Roy Michael; Stratford, Malcolm, Ambient stable beverage.
  2. Singer, Nicholas J., Delivery system for drinks.
  3. Stetzer, Douglas A., Food thickening agent, method for producing food thickening agent.
  4. Zhang,Shi Qiu, Functional water.
  5. Gimelli, Kenneth; Bauer, Roland, Ionic stable emulsion sauce.
  6. Stephenson, Gary, Kits comprising a beverage composition and information for use.
  7. Parker, David Myatt, Liquid oral compositions comprising a calcium compound and an acidulant.
  8. Parker, David Myatt, Liquid oral compositions comprising a calcium compound and an acidulant.
  9. Stillman, Suzanne Jaffe, Method of hydration; infusion packet system(s), support member(s), delivery system(s), and method(s); with business model(s) and Method(s).
  10. Uno, Kazutaka; Saitoh, Chiaki; Egi, Makoto; Ago, Shoji, Method of removing off-flavor from foods and deodorizer.
  11. Uno,Kazutaka; Saitoh,Chiaki; Egi,Makoto; Ago,Shoji, Method of removing off-flavor from foods and deodorizer.
  12. Gimelli, Kenneth; Bauer, Roland; Caravetta, Dominic; Kochakji, Daniel J.; Luther, Stephanie, Microbiologically stable sauce emulsion.
  13. Baker,Nicola Jane; Parker,David Myatt, Oral compositions comprising a viscosity modifier for reduction of tooth erosion.
  14. Singer, Nicholas J., Package.
  15. Singer, Nicholas J., Package.
  16. Smith, Richard T., Preservative system for acidic beverages based on sequestrants.
  17. Smith, Richard T., Preservative system for acidic beverages based on sequestrants.
  18. Roy, Glenn; Berardi, Robin; Chan, Wendy; Lee, Thomas, Prevention of synthetic color fading in beverages using botanically derived color stabilizers.
  19. Stetzer, Douglas A., Thickener composition, thickened nutritive products, methods for preparing thickened nutritive products, and methods for providing nutrition.
  20. Baker,Nicola Jane; Parker,David Myatt, Use of polyphosphate as a tooth erosion inhibitors in acidic compositions.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로