최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0155545 (1998-11-24) |
우선권정보 | DK-0000339 (1996-03-25) |
국제출원번호 | PCT/DK97/00131 (1997-03-25) |
§371/§102 date | 19981124 (19981124) |
국제공개번호 | WO-9735486 (1997-10-02) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 18 인용 특허 : 1 |
A process and an apparatus for converting liquid by-products, such as whey and permeates of whey, derived from cheese making processes into substantially free-flowing, non-caking powdery products. The process comprises the stages of vacuum evaporation of the whey to a solids content of 65-80%, cryst
[ We claim:] [1.] A process for converting whey into free-flowing, non-caking powdery products comprising the steps ofcollection and pretreatment of the whey,vacuum evaporation of the collected whey obtaining a whey paste concentrate with 65-80% solid and in which the entire content of lactose is in
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.