$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

[미국특허] PH adjustors and drinks using the same 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-002/52
출원번호 US-0624621 (1996-04-25)
우선권정보 JP-0202606 (1994-08-26)
국제출원번호 PCT/JP95/01686 (1995-08-25)
§371/§102 date 19960425 (19960425)
국제공개번호 WO-9606539 (1996-03-07)
발명자 / 주소
  • Sasagawa Michiko,JPX
  • Itoh Takeshi,JPX
  • Tohira Hiroyuki,JPX
출원인 / 주소
  • Japan Tobacco, Inc., JPX
대리인 / 주소
    Birch, Stewart, Kolasch & Birch,LLP
인용정보 피인용 횟수 : 17  인용 특허 : 6

초록

A pH adjustor for drinks comprising a potassium salt as an active ingredient wherein said potassium salt comprises an effective amount for adjusting pH of at least two members selected from the group consisting of potassium carbonate, dipotassium hydrogenphosphate and potassium hydroxide, whereby th

대표청구항

[ We claim:] [1.] A drink which comprises a pH adjustor consisting essentially of a potassium salt as an active ingredient, wherein said potassium salt comprises an effective amount for adjusting pH of at least one member selected from the group consisting of potassium carbonate, dipotassium hydroge

이 특허에 인용된 특허 (6) 인용/피인용 타임라인 분석

  1. Whang Sang Y. (Miami FL), Alkaline additive for drinking water.
  2. Thorn Charles Edwin ; Polakovic Frank ; Mosolf Charles A., Carbon containing composition for electroplating.
  3. LeBlanc ; Jr. Oliver H. (Schenectady NY), Electroless nickel plating composition and method for its preparation and use.
  4. Gaull Gerald E. (1107 Fifth Ave. New York NY 10028), Infant milk formula.
  5. Wisler John R. (New Hope PA) Cobos Pilar (Hackensack NJ) Laudano Raymond J. (New Fairfield CT), Method of making a shelf-stable milk-containing beverage product.
  6. Wisler John R. (New Hope PA) Cobos Pilar (Hackensack NJ) Laudano Raymond J. (New Fairfield CT), Shelf-stable milk-containing beverage products.

이 특허를 인용한 특허 (17) 인용/피인용 타임라인 분석

  1. Rosevear, Katherine, Buffered tea-milk compositions and associated beverages and methods for preparing same.
  2. Murray, Robert; Horswill, Craig A.; Ferraro, Robert F.; Passe, Dennis H.; Stofan, IV, John R.; Du, Chan T., Carbohydrate and electrolyte replacement composition.
  3. Breha, III, Paul Jeffrey, Composition for preparing flavored coffees using reduced amount of flavorant.
  4. Yokoo,Yoshiaki; Shibuya,Katsushi; Hino,Yoshiko; Onishi,Tatsuji; Murakami,Katsushi, Heat sterilized milk-added coffee beverage and method of suppressing precipitates in same.
  5. Stephenson, Gary, Kits comprising a beverage composition and information for use.
  6. Dria, Glenn James; Young, Jerry Douglas; Nunes, Raul Victorino; Li, Jianjun Justin; Patton, Donald Ray, Liquid coffee concentrates.
  7. Carol Borland ; Pu-Sheng Cheng ; Nora Lantin, Liquid coffee product.
  8. Cheng, Pu-Sheng; Zheng, Ying; Laroia, Serena; Hu, Wenjie; Rahmani, Rachid; Scoville, Eugene; Chrisman, Randall C.; Gavie, Shannon Joyce; Landry, Walter F.; McDonough, Brian J.; Morrison, Randall L.; Klueppel, Anthony; Milo, Christian, Method for dispensing a liquid beverage concentrate.
  9. Hardesty, Douglas Craig; Young, Jerry Douglas, Method of making coffee compositions with stable flavor characteristics.
  10. Young, Jerry Douglas; Hardesty, Douglas Craig, Method of making coffee compositions with stable flavor characteristics.
  11. Gutwein, Roger William; Connor, Christopher Wade, Methods for utilizing delayed dilution, mixing and filtering to provide customized varieties of fresh-brewed coffee on demand.
  12. Gutwein, Roger William; Connor, Christopher Wade, Methods utilizing delayed dilution, mixing, and filtration for providing customized beverages on demand.
  13. Yokoo, Yoshiaki; Shibuya, Katsushi; Hino, Yoshiko; Onishi, Tatsuji; Murakami, Katsushi, Milk-added coffee beverage with basic amino acids.
  14. Baker,Nicola Jane; Parker,David Myatt, Oral compositions comprising a viscosity modifier for reduction of tooth erosion.
  15. Spelman, Kieran Patrick; Lyle, Barbara Jo; Chu, Yi-Fang; Loh, Jimbay P.; Hong, Yeong-Ching Albert, Potassium fortification in foodstuffs.
  16. Cheng, Pu Sheng; Zheng, Ying; Laroia, Serena; Hu, Wenjie; Rahmani, Rachid; Scoville, Eugene; Chrisman, Randall C.; Gavie, Shannon; Landry, Walter F.; McDonough, Brian J.; Morrison, Randall L.; Klueppel, Anthony; Milo, Christian, System for dispensing a liquid beverage concentrate.
  17. Rinaldi, Vincent; Zachwieja, Jeff; Shi, Xiaocai; Ali, Zeinab, Use of novel carbohydrates and carbohydrate blends to provide a sports beverage with increased absorption.

활용도 분석정보

상세보기
다운로드
내보내기

활용도 Top5 특허

해당 특허가 속한 카테고리에서 활용도가 높은 상위 5개 콘텐츠를 보여줍니다.
더보기 버튼을 클릭하시면 더 많은 관련자료를 살펴볼 수 있습니다.

섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로