$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Low fat meat product 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-013/17
출원번호 US-0066104 (1998-04-24)
발명자 / 주소
  • Gundlach Larry C.
  • Milkowski Andrew L.
  • Morin Paul G.
  • Popenhagen Gerald R.
출원인 / 주소
  • Kraft Foods, Inc.
대리인 / 주소
    Cook, Alex, McFarron, Manzo, Cummings & Mehler, Ltd.
인용정보 피인용 횟수 : 2  인용 특허 : 20

초록

Sources of neat having a high fat content, such as pork trimmings, are processed in a manner by which meat products prepared therefrom have a dramatically reduced fat content while retaining the desirable functionality of the unprocessed meat sources. The fat-containing meat trimmings or the like ar

대표청구항

[ We claim:] [1.] A very low fat meat product made by a process comprising the steps of:providing a supply of comminuted meat having a fat content of between about 5% and about 60% by weight, based upon the total weight of the meat;adding a phosphate source to said supply of meat, said phosphate sou

이 특허에 인용된 특허 (20)

  1. Schwartz Barry (Yardley PA), Composition for treatment meat.
  2. Shenouda Soliman Y. K. (Tarrytown NY), Fabricated protein fiber bundles.
  3. Lin Rudy (Naperville IL), Integrated process for producing meat protein, broth, myoglobin pigment, fat and bone meal.
  4. Cox James P. (246 E. Bartlett Rd. Lynden WA 98264), Lipid pelletization methods, apparatus and products.
  5. Chapman Dallas V. (200 Union Street The Junction ; Newcastle ; N.S.W. 2300 AUX), Low fat, low cholesterol raw meat product.
  6. Chapman Dallas V. (200 Union St. ; The Junction Newcastle ; N.S.W. 2300 AUX), Method of preparing a low-fat, low-cholesterol raw meat product.
  7. Gardner-Carimi Alayne S. (Madison WI) Rentschler Donna J. (Madison WI) Raap Teresa A. (Deerfield WI), Method of producing cooked meat product suitable for shreading.
  8. Dake Roger L. (Fayetteville AR) Webb Jerry E. (Farmington AR) Forsythe Richard H. (Fayetteville AR) Wolfe Rodney E. (Springdale AR), Poultry stock from mechanically deboned meat.
  9. Brotsky Eugene (Pittsburgh PA) Everson Charles W. (McMurray PA) Swartz William E. (Trumbull CT), Process for acidifying ground meats.
  10. Mendenhall Von T. (Hyde Park UT), Process for bonding formed meat to bone.
  11. van Schouwenburg Gerrit A. (14 ; ch. de Pierre-Longue Grand-Lancy CHX), Process for making a food product from cheap meat chunks.
  12. Hadden Ralph (Upton GB3), Process for preparing collagen fibers from tissue.
  13. Roehrig Paul G. (New Glarus WI) Overkamp Henry J. (Madison WI) Morin Paul G. (Madison WI), Process for preparing reduced fat meat.
  14. Gamay Aly (4020 S. Avon Dr. New Berlin WI 53132), Process for producing low fat meat products.
  15. Huffman Dale L. (Auburn AL), Process for production of a restructured fresh meat product.
  16. Huffman Dale L. (Auburn AL), Process for production of a restructured fresh meat product.
  17. Madsen Tonni B. (Fredericia DKX), Process for the production of powdered protein materials from animal raw material.
  18. McLachlan Corran N. S. (29 Summer Street Devonport ; Auckland NZX) Catchpole Owen J. (Birmingham GB2) Nicol Ross S. (Victoria AUX), Removal of lipid components from foodstuffs and products thereof.
  19. Shapiro, Jay H.; Peck, Bernard J., Restructured meat product for roasting and method of preparing same.
  20. Mendenhall Von T. (Logan UT), Ultra-high temperature treatment of low-fat formed meat products.

이 특허를 인용한 특허 (2)

  1. Steiner, Rudy, Meat processing.
  2. Schnell, Timothy D.; Oldenburg, Mark A.; Milkowski, Andrew L.; Hass, Shawn M., Method for reducing viscosity of mechanically separated meats and ground meats.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로