최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0175138 (1998-10-19) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
대리인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 24 인용 특허 : 37 |
Dough compositions comprising flanules used to make fabricated products. The flanules have physical properties in between flakes and granules. In comparison to granules, the addition of flanules to the dough increases the sheet strength, cohesiveness, and elasticity of the dough. In comparison to fl
[ What is claimed is:] [1.]1. A dough composition comprising:(a) from about 50% to about 70% of a starch-based material wherein said starch-based material comprises from about 5% to about 75% potato flanules having from about 9% to about 19% amylose, from about 5% to about 10% moisture, and at least
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.