최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0356124 (1999-07-16) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
대리인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 4 인용 특허 : 8 |
A method of making an .alpha.-lactalbumin enriched whey protein product is described. The method involves the treatment of a whey protein product with an acid to lower the pH of the whey protein product to 4.0 or below. This pH-lowering step allows the .alpha.-lactalbumin molecules to be concentrate
[ What is claimed is:] [1.]1. A process for manufacturing an .alpha.-lactalbumin enriched whey protein product comprising:mixing a whey protein product with a sufficient amount of an acid such that the pH of the whey protein product is lowered to 4.0 or below;fractionating the proteins in the acidif
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.