$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Soft textured, aqueous-based ice confection 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23G-009/00
출원번호 US-0507468 (2000-02-22)
발명자 / 주소
  • Eric Thomas Best
  • Ronald P. Renati
  • George F. Tonner
출원인 / 주소
  • Nestec S.A. CH
대리인 / 주소
    Winston & Strawn
인용정보 피인용 횟수 : 13  인용 특허 : 16

초록

An aqueous-based frozen confection having a hardness of 20-100 g and containing 0.2-0.5% a stabilizer composition of a mixture of guar, locust bean gum, carboxymethylcelulose and carrageenan. Preferably, the stabilizer elements in the stabilizer composition are present in relative amounts in relativ

대표청구항

1. An aqueous-based frozen confection having a hardness of 20-100 g and comprising a plurality of ice nuclei and a stabilizer comp about 0.2% to 0.5% by weight of the confection, the stabilizer composition comprising the combination of guar, locust bean gum, a carboxymethylcellulose and a carrageena

이 특허에 인용된 특허 (16)

  1. Tomioka Hisahiro (Takatsuki JPX) Shimazaki Masakazu (Kawasaki JPX) Makino Susumu (Takatsuki JPX) Takeno Kimitaka (Toyokawa JPX), Combination popsicle, method of making the same, and device therefor.
  2. Morley Robert G. (Stone Mountain GA) Ashton W. Ronald (Duluth GA), Frozen dessert product.
  3. Toonen Anthony W. (Green Bay WI), Frozen low calorie dairy confection.
  4. Wade Bill R. (Farmington WA), Fruit juice mix for whipped and/or frozen applications.
  5. Takemori Toshio (Tokyo JPX) Kato Masateru (Urawa JPX) Masuda Fumio (Showa JPX), Marshmallow frozen confection.
  6. Tomioka Hisahiro (Takatsuki JPX) Shimazaki Masakazu (Kawasaki JPX) Makino Susumu (Takatsuki JPX) Takeno Kimitaka (Toyokawa JPX), Method of making a combination popsicle and device therefor.
  7. Carrick Gordon Stewart,GBX ; Duff Kay Jennifer,GBX ; Houlihan Thomas David,GBX ; Smith Sheila,GBX, Method of making ice confections.
  8. Vaghela Madansinh ; Sharkasi Tawfik Yousef,EGX, Molded aerated frozen bar.
  9. Vaghela Madansinh ; Sharkasi Tawfik Yousef, Molded frozen bar.
  10. Vaghela Madansinh ; Sharkasi Tawfik Yousef,EGX, Process for making a molded aerated frozen bar.
  11. Whelan Richard H. (Medfield MA) Rudolph Marvin J. (Sharon MA) Petrossian Vanik D. (Waban MA), Process for making low calorie fat-containing frozen dessert products having smooth, creamy, nongritty mouthfeel.
  12. Asher Yashavantkumar J. (London CAX) Mollard Martha A. (London CAX) Jordan Suzette (London CAX) Maurice Terry J. (London CAX) Caldwell Karen B. (Belmont CAX), Process for producing low or non fat ice cream.
  13. Huber Clayton S. (Provo UT) Rowley David M. (Provo UT) Griffiths Jerry W. (Provo UT), Soft-frozen water ices.
  14. Osborne John Thomas (Wayzata MN), Stabilizer blend.
  15. Bertrand Dale T. (East Windsor NJ) Hogan Daniel T. (Yardley PA) Tuason Domingo C. (Bensalem PA), Stabilizer compositions, frozen desserts containing the same and stabilizing method.
  16. Christianson Donald D. (Peoria IL) Fanta George F. (Peoria IL), Starch-natural gum composite compostions as thickening and suspending agents.

이 특허를 인용한 특허 (13)

  1. Best, Thomas Eric; Renati, Paul Ronald; Surintrspanont, Singhachai, Composite flexible frozen confection comprising a gel and process for its preparation.
  2. Best, Thomas Eric; Renati, Paul Ronald; Harald, Peter, Composite food composition comprising a gel and process for its preparation.
  3. Best, Eric Thomas; Peter, Harald; Renati, Ronald P.; Singhachai, Surintrspanont, Frozen confections comprising a gel composition.
  4. Lometillo, Josephine E.; Surintranspanot, Singhachai, Frozen dessert novelty and method for its preparation.
  5. Koss,Ronald; Koss,Arnold, Nutritional frozen dessert and methods of manufacture.
  6. Koss,Ronald; Koss,Arnold, Nutritional frozen dessert and methods of manufacture.
  7. Sweeney, John F.; Dea, Peter C.; Aimutis, William R.; Cavallini, Vincent M.; Nelson, Karla J.; Metin, Serpil, Pellet systems for preparing beverages.
  8. Sweeney, John F.; Dea, Peter C.; Aimutis, William R.; Cavallini, Vincent M.; Nelson, Karla J.; Metin, Serpil, Pellet systems for preparing beverages.
  9. Sweeney, John F.; Dea, Peter C.; Aimutis, William R.; Cavallini, Vincent M.; Nelson, Karla J.; Metin, Serpil, Pellet systems for preparing beverages.
  10. Sweeney, John; Dea, Peter; Aimutis, William; Cavallini, Vincent; Nelson, Karla; Metin, Serpil, Pellet systems for preparing beverages.
  11. Delle Coste, Riccardo Dario, Sealed pack of ingredients for an individual smoothie, and associated methods and apparatuses.
  12. Delle Coste, Riccardo Dario, Sealed pack of ingredients for an individual smoothie, and associated methods and apparatuses.
  13. Delle Coste, Riccardo Dario, Sealed pack of ingredients for an individual smoothie, and associated methods and apparatuses.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로