$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Ready-to-use long conservation baker's leaven 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A21D-002/08
출원번호 US-0292252 (1999-04-15)
우선권정보 FR-0004701 (1998-04-15)
발명자 / 주소
  • Patrick Taillade FR
  • Pascal Lejeune FR
  • Emilie Bryckaert FR
  • Didier Colavizza FR
출원인 / 주소
  • LESAFFRE et Cie FR
대리인 / 주소
    Henderson & Sturm LLP
인용정보 피인용 횟수 : 4  인용 특허 : 6

초록

The present invention relates to a baker's leaven ready-to-use comprising at least one non malted grain flour, water and at least one preparation of heterofermentative lactic bacteria, said baker's leaven, whose dry matter content is from 12 to 50%, whose pH is from 4 to 4.3, and which provides at l

대표청구항

1. Stable and ready-to-use sourdough baker's leaven adapted to ferment and to raise a baker's dough in a method for the production of sourdough bread by way of a direct process, which is a process comprising one kneading step, said baker's leaven being in the form of a liquid dough comprising at lea

이 특허에 인용된 특허 (6)

  1. Spiller Monica A. (1052 Ray Los Altos CA 94022), Admixture of a lactobacillus brevis and a saccharomyces dairensis for preparing leavening barm 상세보기
  • Buensow Rudolf (Pfaffenhofen DEX) Egle Hans (Pfaffenhofen DEX), Fermented sour dough and method of making.
  • Kline Leo (1828 Mendocino St. Richmond CA 94804), Freeze-dried natural sour dough starter.
  • Ehret Aloyse (Blotzheim FRX), Process for preparing a biomass, use of the biomass so prepared, and panification ferment.
  • Buensow Rudolf,DEX ; Egle Hans,DEX, Process of making fermented sour doughs.
  • Bunke Paul Ralph ; Ekanayake Athula ; Smith Kenneth Thomas, Shelf-stable complete pre-mixes that are combinable to form ready-to-cook mixes or food beverage products.
  • 이 특허를 인용한 특허 (4)

    1. Bartolucci, Jean-Charles, Fermented bakery dough tolerant to proofing.
    2. Thurlby, Timothy, Metabolically active micro organisms and methods for their production.
    3. Hellaby, Elodie; Thiaudiere, Jean-Luc, Method for making decontaminated bakery products, decontaminated bakery products, and device for implementing said method.
    4. De Pauw, Paul, Sourdough compositions and methods for their preparation.
    섹션별 컨텐츠 바로가기

    AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

    AI-Helper 아이콘
    AI-Helper
    안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
    ※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

    선택된 텍스트

    맨위로