$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Food safety thermometer 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • G01K-015/00
  • G01K-007/14
  • G01K-001/20
출원번호 US-0374038 (2003-02-27)
발명자 / 주소
  • Rund, Richard
  • Charlety, Pierre
출원인 / 주소
  • F.O.B. Instruments, Ltd.
대리인 / 주소
    Cahn &
인용정보 피인용 횟수 : 19  인용 특허 : 20

초록

A food safety thermometer is provided that is easily calibratable. The thermometer includes a digital display for displaying the temperature of food items under measurement. A calibration unit is coupled to the digital display. The calibration unit generates a calibration alert when the measured tem

대표청구항

1. A calibratable food safety thermometer comprising:a probe including a distal end and a proximal end, the proximal end including a temperature sensing device; a digital display in communication with said temperature sensing device that displays a temperature of the food item sensed by the temperat

이 특허에 인용된 특허 (20)

  1. Deutsch Robert W. (Sugar Grove IL), Auto-calibrated sensor system.
  2. Lin Kin-Yuan (14 ; Nung 33 ; Lane 269 ; Li Shan St. Nei Hu ; Taipei TWX), Automatic recording, indicating and predicting device for gynecophysiological cycles.
  3. Benton Gene A. (White Hall MD), Continuously calibrating temperature controller.
  4. Bald, Roger A.; Chen, Pin-Yi, Electrical test instrument having an improved operator interface.
  5. Archard Christopher S. ; Hon Patrick Fong Wing,HKX ; Kin So Si,HKX ; Chung Charles Wong Tak,HKX ; Woodard Rudy, Electronic chef's fork.
  6. Archard Christopher S. ; Hon Patrick Fong Wing,HKX ; Kin So Si,HKX ; Chung Charles Wong Tak,HKX ; Woodard Rudy, Electronic chef's fork.
  7. Jones Richard L. (Eaton OH) Stirling Robert W. (Dayton OH) Landwehr Tim A. (West Alexandria OH), Electronic control system for cooking system.
  8. Swanson Gary K. ; Goulis Philip M. ; Aloise Arthur C., Hand-held electronic instrument.
  9. Carmean Silas E. (Mansfield OH), Oven calibration system having variable stored calibration value.
  10. Lemelson Jerome H. (Suite 286 ; 930 Tahoe Blvd ; Unit 802 Princeton NJ 89451-9436), Portable electronic instrument and method.
  11. Woolf Stephen R. (6173 Coldbrook Lakewood CA 90713), Programmable multi-function feedback cooking apparatus.
  12. Yagura Hirokazu (Sakai) Imura Kenji (Osaka JPX), Radiation thermometer.
  13. Stone W. Porter (Walpole NH), Self-calibrating thermometer.
  14. Schuh William C., Smart temperature sensing device.
  15. Schwartz Bradley N. ; Kirkpatrick William R., Switch for selectively coupling a sensor or calibration element to a terminal block.
  16. Tymkewicz ; deceased John ; Park Richard ; Kloock Gary, Temperature sensing and indicating device.
  17. Booth Vicki R. ; Mellinger Alan J., Thermometer.
  18. Germanow Andrew C. ; Marsh Robert I., Thermometer calibrator.
  19. Vaught Earl D., Thermometer holder and adjustment tool.
  20. Chapman, Peter A.; Chang, Chee-Ann, Wireless remote cooking thermometer system.

이 특허를 인용한 특허 (19)

  1. Chab, Gabriel Elias; Suguer, Teodoro Roberto, Accessory for measuring temperatures in solidified products such as frozen meats and frozen food in general.
  2. Harris, Debra Fogel, Corkscrew with integral intelligent thermometer.
  3. Randall, James E., Device for positioning a temperature sensor.
  4. Fateh, Sina, Discrete inertial display navigation.
  5. Bisch, Michael E.; Gierer, Joseph T., Electronic thermometer with selectable modes.
  6. Bisch, Michael E.; Gierer, Joseph T., Electronic thermometer with selectable modes.
  7. Bisch, Michael E.; Gierer, Joseph T., Electronic thermometer with selectable modes.
  8. Johncock, James Charles; Patil, Darpan Dinkar, Method of regulating temperature for sous vide cooking and apparatus therefor.
  9. Engelstad, Loren Michael; Bauschke, Dirk Willy; Rud, Jason Harold, Online calibration of a temperature measurement point.
  10. Rund, Richard; Charlety, Pierre; Wang, Ma Huai; Yong, Quan Zhi, Physical attribute recording method and system.
  11. Webb, Peter D, Sensor measurement error.
  12. Buja, Frederick J., System and method employing a thermocouple junction for monitoring of physiological parameters.
  13. Buja, Frederick J., System and method employing a thermocouple junction for monitoring of physiological parameters.
  14. Brock, Benjamin; Conn, David, System and method for food safety inspection.
  15. Brock, Benjamin; Conn, David, System and method for food safety inspection.
  16. Brock, Benjamin; Conn, David, System and method for food safety inspection.
  17. Zeng, Haijian, Telemetric digital thermometer with GPS tracking.
  18. Price, Jeffrey E., Thermometer calibration.
  19. Price,Jeffrey E., Thermometer calibration.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로