$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Method for producing a pH enhanced meat product 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23B-004/16
  • A23L-001/31
  • A23L-001/317
출원번호 US-0137595 (2002-05-02)
발명자 / 주소
  • Roth, Eldon
출원인 / 주소
  • Freezing Machines, Inc.
대리인 / 주소
    The Culbertson Group, P.C.
인용정보 피인용 횟수 : 4  인용 특허 : 12

초록

A pH increasing material is placed in contact with the surface of an initial comminuted meat product. This contact with the pH increasing material increases the pH of the initial meat product to produce an intermediate meat product. The method also includes the step of removing the pH increasing mat

대표청구항

1. A method for producing a pH enhanced meat product, the method including the steps of:(a) placing an initial meat product having an initial pH in contact with ammonia to produce an intermediate meat product having an intermediate pH higher than the initial pH; and (b) placing the intermediate meat

이 특허에 인용된 특허 (12)

  1. Roth Eldon (Dakota Dunes SD), Apparatus for improving the quality of a foodstuff.
  2. Shaklai Nurith,ILX, Carbon monoxide saturated, preserved raw meat.
  3. Balaban Murat O. (Gainesville FL) Marshall Maurice R. (Gainesville FL) Wicker Louise (Comer GA), Inactivation of enzymes in foods with pressurized CO2.
  4. Sanfilippo James J. ; Sanfilippo John E. ; Edwards Bruce E., Meat packaging apparatus and method.
  5. Chapman Russell R. (Mesa AZ), Method for detoxifying foodstuffs.
  6. Fradin Maurice (Rsidence le Jean Bart - 19 Esplande de la Mer 85160 Saint Jean de Monts FRX), Method for mincing and prepackaging minced meat under controlled atmosphere and temperature.
  7. Roth Eldon, Method for modifying pH to improve quality of meat products.
  8. Milani Marco,ITX, Method for packaging carbon dioxide absorbing food products.
  9. Mitchell Jerry L. (P.O. Box 667 Livingston TX 77351), Method for packaging perishable products.
  10. H. Walker Stockley, III, Modified atmosphere package for high profile products from upwardly formed heat shrinkable film.
  11. Gundt Dieter,DEX, Oxygen atmosphere packaging of meat.
  12. Ferrar Andrew N. (Bolton GB2) Jones Arthur N. (Beaconsfield GB2), Packaging of fresh meat.

이 특허를 인용한 특허 (4)

  1. Roth, Eldon; Rucks, Michael N.; Dial, Ryan A., Method and apparatus for treating meat products with a treatment liquid containing carbon monoxide.
  2. Roth, Nicholas A.; Roth, Eldon, Method for applying treatment materials to foodstuffs.
  3. Roth, Eldon, Method for treating meat products with carbon monoxide.
  4. Topps, Chris, Methods for processing meat using phosphate free high pH compositions containing salt and sodium carbonate.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로