최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0393839 (2003-03-21) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 8 인용 특허 : 7 |
The present invention provides improvements in dairy products especially cultured dairy products such as stirred style yogurt. The improvement provides aerated or whipped yogurt products and methods of preparing such improved whipped yogurt products. The improvement resides in part in the post ferm
The invention claimed is: 1. A method of producing an aerated milk product, comprising the steps of: A. Providing a milk blend comprising a milk ingredient and about 2% to about 10% of a hydrated emulsifier ingredient comprising: a. about 0.5% to 1.5% wetting agent; b. about 7% to 15% lactylated mo
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.