$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Apparatus and method for supplying food dough 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A21C-005/00
출원번호 US-0701583 (2003-11-06)
등록번호 US-7270051 (2007-09-18)
우선권정보 JP-2000-042912(2000-02-21)
발명자 / 주소
  • Hayashi,Torahiko
  • Morikawa,Michio
  • Uesawa,Shigeo
  • Kuribayashi,Eiji
출원인 / 주소
  • Rheon Automatic Machinery Co., Ltd.
대리인 / 주소
    Finnegan, Henderson, Farabow, Garrett & Dunner, L.L.P.
인용정보 피인용 횟수 : 1  인용 특허 : 22

초록

Apparatus for supplying food dough including a hopper to which a large block of food dough is supplied, a cutting apparatus located at a lower opening port of the hopper to cut the block into small blocks that have substantially the same volume, a dough feeder having a plurality of rollers that are

대표청구항

The invention claimed is: 1. An apparatus for supplying food dough pieces formed by cutting a sheet of food dough into the food dough pieces, comprising: a feeding conveyor for feeding a sheet of food dough in a feeding direction; a weighing conveyor located downstream of the feeding conveyor and o

이 특허에 인용된 특허 (22)

  1. Hayashi, Torahiko; Morikawa, Michio; Uesawa, Shigeo; Kuribayashi, Eiji, Apparatus for supplying food dough.
  2. Hayashi, Torahiko; Morikawa, Michio; Uesawa, Shigeo; Kuribayashi, Eiji, Apparatus for supplying food dough.
  3. Spinelli Louis A. (Patterson NJ) Jenniges Jeffrey M. (Pompton Lakes NJ), Apparatus of machining doughy material.
  4. Hardy Peter D. (Welwyn Garden City EN), Conveyor systems.
  5. Johnson Arthur A. ; Lindee Scott A. ; Sandberg Glenn A., Conveyor/classifier system for versatile hi-speed food loaf slicing machine.
  6. Suzuki Tomosaburo (Tsukui JPX) Kawakami Sanji (Josui-Minami JPX), Fixed quantity feed apparatus for bean sprouts.
  7. Morikawa Michio (Utsunomiya JPX), Method and apparatus for quantifying a dough product.
  8. Morikawa Michio (Utsunomiya JPX) Hirabayashi Koichi (Utsunomiya JPX) Hayashi Torahiko (Utsunomiya JPX), Method for continuously dividing bread dough.
  9. Kempf Thomas P. (Brooklyn Park MN), Method for controlling the weight of cut pieces of dough.
  10. Paul Hebenstreit, Method for controlling weight of divided portions.
  11. Rademaker Mattheus A. (Culemborg NLX), Method for positioning dough pieces.
  12. Morikawa Michio (Tochigi JPX) Hayashi Torahiko (Tochigi JPX) Tashiro Yasunori (Tochigi JPX) Mugishima Hirobumi (Tochigi JPX) Ban Nobuo (Tochigi JPX), Method for producing dough for bread or pastry.
  13. Morikawa Michio (Utsunomiya JPX) Hirabayashi Koichi (Utsunomiya JPX), Method for supplying a uniform strip of bread dough.
  14. Hayashi, Torahiko; Morikawa, Michio; Uesawa, Shigeo; Kuribayashi, Eiji, Method for supplying food dough.
  15. Tashiro Yasunori (Utsunomiya JPX) Morikawa Michio (Utsunomiya JPX) Hayashi Torahiko (Utsunomiya JPX) Uesawa Shigeo (Utsunomiya JPX) Watanabe Toru (Utsunomiya JPX), Method of continuously shaping bar-shaped bread.
  16. Ban Nobuo (Utsunomiya JPX) Ozawa Toshiichi (Utsunomiya JPX), Method of controlling the quality of dough during its processing.
  17. Spinelli Louis A. (Patterson NJ) Jenniges Jeffrey M. (Pompton Lakes NJ), Method of machining doughy material.
  18. Sanchez Victor R. (Fontana CA) Ceja Alberto (Pico Rivera CA) Anguiano Rigoberto (Baldwin Park CA), Methods for handling masa.
  19. Morikawa Michio,JPX ; Hirabayashi Koichi,JPX ; Takao Kenji,JPX, Production system for belt-form edible dough and the method of using the same.
  20. Kasper Frank S. (Orland Park IL), Slice thickness control for an automatic slicing machine.
  21. Muller Bernardus Wilhelmus, Stress-free dough sheeting system.
  22. Suhling Peter (Gottlieb-Daimler-Strasse 24 2805 Brinkum-Nord DEX), Weight controlled bread loaf slicer.

이 특허를 인용한 특허 (1)

  1. Hebenstreit, Paul, System and method for weighing items.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로