$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Rapid development of heat resistance in chocolate and chocolate-like confectionery products 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23G-001/00
출원번호 UP-0312298 (2005-12-20)
등록번호 US-7579031 (2009-09-08)
우선권정보 EP-04030416(2004-12-22)
발명자 / 주소
  • Simbürger, Stephan
출원인 / 주소
  • Kraft Foods R & D, Inc.
대리인 / 주소
    Fitch, Even, Tabin & Flannery
인용정보 피인용 횟수 : 3  인용 특허 : 7

초록

The invention relates to a process for manufacturing heat-resistant chocolate or chocolate-like confectionery products wherein (I) chocolate mass or chocolate-like confectionery mass which has been mixed with a water-in-oil emulsion or (ii) chocolate mass or chocolate-like confectionery mass having

대표청구항

What is claimed is: 1. A process for producing heat resistant chocolate, said process comprising: (1) providing a chocolate mass or chocolate-like confectionery mass containing at least about 1.8 percent water; (2) moulding the mass from step (1) to form moulded chocolate; (3) cooling the moulded c

이 특허에 인용된 특허 (7)

  1. Takemori Toshio (Tokyo JPX) Tsurumi Toshinobu (Saitama JPX) Takagi Masahiro (Chiba JPX) Ito Masanori (Saitama JPX), Heat resistant chocolate and production method thereof.
  2. Takemori Toshio (Urawa JPX) Tsurumi Toshinobu (Urawa JPX) Takagi Masahiro (Urawa JPX), Heat-resistant chocolate and a method for producing it.
  3. Kealey Kirk S. (Long Valley NJ) Quan Nancy W. (Budd Lake NJ), Heat-resistant chocolate and method of making same.
  4. Alander Jari (Karlshamn SEX) Wrnheim Torbjrn (Bromma SEX) Lhti Erwin (Karlshamn SEX), Heat-resistant chocolate composition and process for the preparation thereof.
  5. Jeffery Maurice Stanley (Solihull EN) Glynn Paul Anthony (Birmingham EN) Khan Mohammed Moiz Uddin (Solihull EN), Method of manufacturing a chocolate product.
  6. Traitler Helmut,CHX ; Windhab Erich J.,CHX ; Wolf Bettina,CHX, Process for manufacturing chocolate compositions containing water.
  7. Byrne Brian (East Brunswick NJ), Process for microwave chocolate flavor formulation, product produced thereby and uses thereof in augmenting or enhancing.

이 특허를 인용한 특허 (3)

  1. Marangoni, Alejandro Gregorio, Polymer gelation of oils.
  2. Simbürger, Stephan, Rapid development of heat resistance in chocolate and chocolate-like confectionery products.
  3. Brown, Anthony; Grewenig, Heike; Wales, Andrew; Matheson, Ian, Reduced fat chocolate.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로